Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα στα 12, από γειτόνισσα, ότι είμαι υιοθετημένη»!

Συγκλονιστική εξομολόγηση για την παιδική της ηλικία - «Χάθηκε η γη από τα πόδια μου»

Κατά τύχη και σε ηλικία 12 ετών έμαθε η Χρύσα Ρώπα ότι είναι υιοθετημένη, αλλά και πως έχει μία δίδυμη αδερφή, η οποία «έφυγε» πριν από μερικά χρόνια!

«Το έμαθα από μία γειτόνισσα. Γύρισα από το σχολείο, μεσημέρι. Η πολυκατοικία δεν είχε πολύ μεγάλη είσοδο και μπουκάρω εγώ και κάποια γειτόνισσα της είπε (της μητέρας μου) “Σιγά μωρή, ποια είσαι;” και εκείνη τη στιγμή πάει ο μπαμπάς μου ��α υπερασπιστεί τη μαμά μου. Η μαμά μου ήταν πιο πάνω στα σκαλοπάτια και με βλέπει και λέει “Σιγά, Νίκο, το παιδί” και λέει η γειτόνισσα “γιατί μωρή από σένα το έβγαλες;”», είπε, στην εκπομπή «Parole», η ηθοποιός.

Φανερά συγκινημένη, η Χρύσα Ρώπα εξομολογήθηκε το πόσο άσχημα την έκανε να νιώσει αυτή η αποκάλυψη: «πια, δεν υπήρχε εμπιστοσ��νη πουθενά, χάθηκε η γη από τα πόδια μου... Έτρωγα σούπα κοτόπουλο και δεν τελείωνε, από τα δάκρυα... Η αντιμετώπιση ήταν ότι ήμουν αχάριστη, εκεί χάλασε η ζωή μας. Στεναχωρήθηκα για το ψέμα: “από εδώ έτρωγες γάλα”, “εγώ σε γέννησα”, “είσαι ίδια ο μπαμπάς σου”. Αν με αγαπούσαν δε θα με ένοιαζε τίποτε»!

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top