ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΨΥΧΗΣ από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Μου είπαν ότι έχω καρκίνο»

«Δεν φοβήθηκα στιγμή για τη ζωή μου»-Πώς αντέδρασε ο 20χρονος γιος του

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΨΥΧΗΣ από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Μου είπαν ότι έχω καρκίνο»

​Κατάθεση ψυχής έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του, μιας και πριν μερικούς μήνες αναγκάστηκε ν΄αφαιρέσει το νεφρό του:

«Οι γιατροί μου είπαν ότι έχεις καρκίνο, και αύριο θα κάνουμε μαγνητική να δούμε αν έχει πάει σε πνεύμονες και οστά, οπότε τελειώνεις. Δεν κατάλαβα τίποτε. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Στην αρχή οι γιατροί δεν το πίστευαν. Νόμιζαν ότι το παίζω από εγωισμό, και κρυβόμουν κάνοντας τον γενναίο. Όταν με είδαν στη διαδικασία, δεν το πιστεύανε. Μου είπαν πως ένας από τους λόγους που πήγα πολύ καλά, ήταν ο ψυχολογικός! Μπήκα με απόλυτη ψυχραιμία».

  • Άλλωστε όπως λέει, στη ζωή του τα περιμένει όλα:

«Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Το μόνο που έκανα, ήταν να πιάσω το γιο μου και να του πω κοίτα να δεις, έχω ένα θέμα, άμα είναι να μην τη βγάλω, δεν θα τη βγάλω. Θα σου πω μερικά πράγματα και θα συνεχίσεις τη ζωή σου. Εδώ χάνονται μικρά παιδιά. Εγώ είμαι το πρόβλημα; Αυτή η ψυχραιμία, που γενικώς την έχω, και η γενναιότητα του ο,τι είναι να γίνει θα γίνει, σε βοηθάει έτσι κι αλλιώς! Είμαι προετοιμασμένος μέσα μου και για τα καλύτερα και για τα χειρότερα. Ο,τι είναι να ΄ρθει, θα΄ρθει! Απλώς αυτό που είναι να έρθει, προσπάθησε να το διαχειριστείς».

  • Όπως είναι φυσικό, ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών:

«Ο,τι μου είπαν το έκανα, και το πράγμα πήγε πολύ καλά. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου».

  • ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ;

«Είναι σαν και μένα αυτός. Είδα κάτι στο μάτι του, ήταν συνέχεια κοντά μου, αλλά ψύχραιμα και ωραία, με τα καλαμπούρια και τις πλάκες μας. Κορόιδεψα την αρρώστια» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος φάνηκε ότι συγκινήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top