Όλη η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Παλαιολόγου – Μητρογιάννη

Πώς έφτασαν στον χωρισμό και τι συμβαίνει με την αίτηση διαζυγίου

Όλη η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Παλαιολόγου – Μητρογιάννη

​Από τον περασμένο Χειμώνα είχαν εμφανιστεί «σύννεφα» στον γάμο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Βαγγέλη Μητρογιάννη, αν και η ανακοίνωση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους πάντες, ενώ οι φήμες για τρίτο πρόσωπο οργιάζουν!

3275_PALEOLOGOY_MAZONAKIS_MITROGIANIS_04032014 (800x525).jpgΗ τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν στα γενέθλια του κουμπάρου τους Γιώργου Μαζωνάκη, στις 4 Μαρτίου: «ήδη από τότε η Αλεξάνδρα είχε κάνει αίτηση διαζυγίου, εκείνος όμως δεν είχε υπογράψει, ούτε το έχει κάνει μέχρι σήμερα», λέει κοινή τους φίλη στο περιοδικό «Οk!», προσθέτοντας ότι ο επιχειρηματίας εξέδωσε την ανακοίνωση καθώς τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε ένταση μεταξύ τους και είχε διακοπεί κάθε επικοινωνία.

Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια γάμου, η Αλεξάνδρα και ο Βαγγέλης είδαν την σχέση τους να περνάει δύσκολα τον περασμένο Χειμώνα, ενώ το Καλοκαίρι το πέρασαν χωριστά καθώς η ηθοποιός είχε περιοδεία, ενώ το χάσμα ανάμεσά τους μεγάλωσε καθώς η Αλεξάνδρα άρχισε αμέσως πρόβες για τις δύο παραστάσεις της που ακολούθησαν.

Οι φήμες ότι τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι δίνουν και παίρνουν, ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον τους τις διαψεύδει κατηγορηματικά: «και οι δύο ήταν πολύ πιστοί μέχρι το τέλος», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Δεν διάβρωσε η ζήλεια την συμβίωσή τους, αλλά η ασυμφωνία χαρακτήρων. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, δεν είχε όμως το τέλος που του άξιζε», προσθέτει.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μητρογιάννη δεν ξάφνιασε μόνο συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμα και την ίδια την Αλεξάνδρα, η οποία εκείνη τη στιγμή είχε παράσταση. Από την μέρα εκείνη, η αγαπητή ηθοποιός έχει κάνει μία δημόσια εμφάνιση, την περασμένη Παρασκευή, οπότε και δείπνησε με φίλους της, σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top