Ζωή Λάσκαρη: «η Μάρθα δεν θα ξαναπαντρευτεί. Πριν δύο χρόνια έβγαλε την βέρα του Βλάση»

Γιατί ενοχλήθηκε με τις ερωτήσεις περί γάμου;

Ζωή Λάσκαρη: «η Μάρθα δεν θα ξαναπαντρευτεί. Πριν δύο χρόνια έβγαλε την βέρα του Βλάση»

Το ότι η κόρη της, Μάρθα, δεν έχει προχωρήσει την ζωή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Βλάση Μπονάτσου, αποκάλυψε η Ζωή Λάσκαρη, αποκαλύπτοντας πως δεν συζητούν για εκείνον. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις για τον γάμο των παιδιών της!

«Τον Βλάση δεν τον συζητάμε, αλλά τον έχουμε μέσα μας. Ίσως είναι μία μορφή άμυνας», είπε η Ζωή Λάσκαρη και, αναφερόμενη στη μεγάλη της κόρη, Μάρθα, συνέχισε: «πριν από δύο χρόνια έβγαλε τη βέρα της, μετά από οκτώ χρόνια που έφυγε ο Βλάσης. Της έλεγα "βγάλ' την αγαπούλα μου, δεν κάνει!"... Δεν βγαίνει πολύ από το σπίτι, δεν θέλει. Καμιά φορά την ξεσηκώνει η Μαρία Ελένη και πηγαίνει».

Η κουβέντα πήγε και στην άλλη της κόρη, την Μαρία Ελένη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ρωτά την ηθοποιό αν εκείνη θα παντρευτεί.

«Τι θες να κάνω ρε παιδί μου εγώ; Δικαίωμά τους είναι! Γιατί αυτή η ερώτηση συνέχεια; “Πότε θα παντρευτεί;”, “πότε θα κάνει παιδί;”. Άστους! Ό,τι θέλουνε!», απάντησε, με ολίγον τι εκνευρισμό, η ηθοποιός.

«Δαγκώθηκε» ο παρουσιαστής -που μάλλον έγνοια το έχει να αποκαταστήσει τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη- και δικαιολογήθηκε ρωτώντας την αν θέλει άλλο εγγονάκι. «Κι άμα θέλω εγώ; Τι; Δικαίωμά τους είναι! Πόσο εγωιστικό είναι αυτό... να παντρευτούν επειδή θέλω εγώ. Είναι λάθος αυτό!», απάντησε εκείνη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top