«Έκλεισε»: πότε και πού παντρεύεται η Έλενα Παπαρίζου;

Της έκανε και επίσημα πρόταση γάμου ο Ανδρέας Καψάλης!

«Έκλεισε»: πότε και πού παντρεύεται η Έλενα Παπαρίζου;

Μην σκέφτεσαι πού θα πας διακοπές φέτος το Καλοκαίρι, έχουμε... γάμο: ο Ανδρέας Καψάλης φέρεται να έκανε και επίσημα την πρόταση γάμου στην Έλενα Παπαρί��ου, ενώ το ζευγάρι «έκλεισε» το πότε και το πού θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η τραγουδίστρια και ο καλός της θα παντρευτούν μέσα στο Καλοκαίρι, στην Αίγινα, έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς, αλλά και νησί στο οποίο η οικογένεια Καψάλη διατηρεί εξοχικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «People». Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο 42χρονος μηχανικός έκανε και επίσημα την πρόταση γάμου μέσα στα Χριστούγεννα, επισφραγίζοντας την απόφαση να ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά.

«Την πρόταση μου την έκανε πριν μου φέρει το δαχτυλίδι. Είχαμε κάνει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι, ήταν μια πολύ καθημερινή στιγμή. Εγώ έβαζα καφέ και μάζευα τα ποτήρια και, ξαφνικά, βλέπω τον Ανδρέα να πέφτει στα γόνατα και να με κοιτάει στα μάτια, βουρκωμένος. Μου είπε: “Έλενά μου σε λατρεύω, θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου”. Και έμεινα “παγωτό”, ανέκφραστη. Λέω “δεν μου συμβαίνει αυτό”. Και αρχίζω και κλαίω και του είπα “Ανδρέα κι εγώ το ίδιο νιώθω”», έχει περιγράψει σε συνέντευξή της η Έλενα για την στιγμή που ο αγαπημένος της της ζήτησε να παντρευτούν, ενώ πρόσφατα παραδέχθηκε πως έχει έρθει η στιγμή να κάνει οικογένεια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top