Katy Perry: «Ο Russell Brand μου ζήτησε διαζύγιο μέσω sms»

Η τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Katy Perry: «Ο Russell Brand μου ζήτησε διαζύγιο μέσω sms»

Πρώτη ανάρτηση: 19/06/2013 23:40

Η Katy Perry για πρώτη φορά άνοιξε την καρδιά της και έφερε στο φως τις σκιές που σκέπαζαν έως τώρα το διαζύγιό της από τον Russell Brand.

Μιλώντας στην αμερικανική Vogue αποκάλυψε ότι ο πρώην της, της ζήτησε διαζύγιο μέσω sms στο κινητό της.

«Είναι ένας πολύ έξυπνος άνδρας, ένας μαγικός άνδρας και ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν τον παντρεύτηκα. Ας πούμε ότι δεν του έχω μιλήσει από τότε που μου έστειλε sms και μου ανακοίνωσε ότι με χωρίζει στις 31 Δεκεμβρίου 2011», είπε.

perry.jpg

Μάλιστα η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι το απαιτητικό πρόγραμμά της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της «California Dreams» έπαιξε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό τους.

Η Katy Perry πάντως υπονόησε ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που οδήγησαν στο διαζύγιο, όπως το γεγονός ότι ο Russell δεν μπορούσε να δεχτεί τον δυναμισμό της.

«Πρέπει να αναλάβω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί. Παραδέχομαι ότι έλειπα πολύ. Όμως τον είχα προσκαλέσει πολλές φορές να έρθει μαζί μου στην περιοδεία και προσπάθησα να επιστρέφω στο σπίτι όσο πιο πολλές φορές ��πορούσα. Στην αρχή ήθελε να έχουμε ισότιμη σχέση, όμως στην πορεία δεν του άρεσε. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι εγώ είμαι το αφεντικό στην περιοδεία», είπε και συνέχισε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά:

perry1.jpg

«Στην αρχή νόμιζα ότι ο χωρισμός ήταν δικό μου φταίξιμο, όμως μετά ανακάλυψα την αλήθεια, την οποία δεν μπορώ να αποκαλύψω και την κρατάω για μένα. Σκέφτηκα ότι όλο αυτό δεν έγινε εξαιτίας μου και ότι με ξεπερνούσε και έτσι προχώρησα στη ζωή μου».

Όσο για τα… αστειάκια του πρώην της για εκείνη όταν μαθεύτηκε ο χωρισμός τους, η Katy είπε:

«Άρχισε να με κοροϊδεύει και δεν ήξερε ότι εγώ είμαι ανάμεσα στους θαμώνες και τον ακούω γιατί είχα πάει να του κάνω έκπληξη».

Και μπορεί πλέον τον Russell Brand να τον έχει ξεπεράσει, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον John Mayers.

perry2.jpg

«Έχουμε χωρίσει. Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του ακόμα. Αυτό που έχω να πω για τη σχέση αυτή είναι ότι ο John έχει υπέροχο μυαλό», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top