Πηνελόπη Πλάκα: «Είναι αλήθεια ότι με γοητεύουν οι μεγαλύτεροι άνδρες»

«Δεν προστάτεψα καθόλου την προσωπική μου ζωή» λέει

Για τα λάθη που έχει κάνει στον χειρισμό της προσωπικής της ζωής, αλλά και για το πόσο την γοητεύουν οι μεγαλύτεροι άνδρες μίλησε η Πηνελόπη Πλάκα.

Η νεαρή ηθοποιός, δήλωσε πως τα ΜΜΕ, μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια σχέση, λέγοντας πως «δυστυχώς εγώ δεν ήξερα καθόλου πως λειτουργούν τα Μέσα και θεωρώ ότι δεν προστάτεψα καθόλου την προσωπική μου ζωή».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «δεν θεωρώ ότι δυο άνθρωποι θα οδηγηθούν στο χωρισμό εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων, αλλά επιμένω ότι ο τρόπος που θα διαχειριστούν μια σχέση τα Μέσα, μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα».

Τέλος, εξήγησε και το λόγο που έχει αδυναμία στους μεγαλύτερους άνδρες:

«Είναι αλήθεια ότι με γοητεύουν. Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πατέρας μου περνά τη μητέρα μου 20 χρόνια και βλέποντας πόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι είναι, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί και σ΄εμένα το ίδιο. Θέλ�� ο σύντροφος μου, να είναι ο Πυγμαλίωνας μου. Να με μαθαίνει πράγματα, να με φροντίζει και να με προστατεύει. Καμιά φορά οι φίλες μου με κοροϊδεύουν όταν λέω ότι θα ήθελα με τον πρώτο άνδρα που γνώριζα να πορευόμουν σε όλη μου τη ζωή, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ευτυχία από αυτήν. Μάλλον είμαι ρομαντική γι΄αυτή την εποχή, αλλά κάθεφορά που ερωτεύομαι, αισθάνομαι πως έχω βρει το άλλο μου μισό. Ερωτεύομαι δύσκολα, αλλά όταν μου συμβαίνει σκέφτομαι πως ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου, θα είναι για πάντα!»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top