Πήρε φωτιά η παραλιακή στην απονομή του Παντελή Παντελίδη

Δείτε ποιοι πήγαν στη μεγάλη στιγμή του τραγουδιστή

Πήρε φωτιά η παραλιακή στην απονομή του Παντελή Παντελίδη

Πανικός έγινε χθες βράδυ στην απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου στον Παντελή Παντελίδη για τον παρθενικό του δίσκο «Αλκοολικές οι νύχτες».

pantelidis1.jpg

Η απονομή έγινε σε γνωστό στέκι της παραλιακής και έγινε πανδαιμόνιο από τους φανατικούς θαυμαστές ��ου τραγουδιστή, που κατάφερε να γίνει γνωστός από τη μια στιγμή στην άλλη μέσα από το YouTube.

Όπως είπε ο ίδιος, όλα του τα τραγούδια είναι αυτοβιογραφικά και περιγράφουν συναισθήματα και καταστάσεις που έχει ζήσει ο ίδιος. Όσο για εκείνους που λένε ότι δεν έχει μέλλον στο τραγούδι, εκείνος απαντά:

pantelidis2.jpg
«Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κόπιασαν πάρα πολύ για να πετύχουν, ένας από αυτούς ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος τη δουλειά του την μοίραζε σε όλες τις περιοχές με κασέτες για να τον ακούσουν και να δει αν όντως τους αρέσει. Ο κάθε άνθρωπος βρίσκει τον δικό του τρόπο να απευθυνθεί στο κοινό».

pantelidis3.jpg

Αυτήν την περίοδο μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν είναι ερωτευμένος, αλλά είναι πολύ καλά απολαμβάνοντας την αγάπη των θαυμαστών του.

«Όλος αυτός ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα έχει φτιάξει ένα κλίμα, το οποίο με επέβαλε στη μουσική σκηνή και γι’ αυτό είμαι φοβερά χαρούμενος, γιατί έγινε με έναν διαφορετικό τρόπο. Το μόνο που οφείλω να κάνω είναι να παραμείνω ίδιος κι αν μπορώ και καλύτερος και να διαψεύσω όλους αυτούς που έχουν πει κάποια άσχημα λόγια για μένα», είπε.

pantelidis4.jpg
Στην απονομή ήταν φυσικά οι γονείς του Παντελή Παντελίδη, αλλά και αρκετοί συνεργάτες του και συνάδελφοί του, όπως ο Βασίλης Καρράς και ο Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top