Μετά το μπότοξ, έρχεται ΚΑΙ η αλλαγή χρώματος ματιών!

Γίνε κι εσύ σταρ του Χόλιγουντ-μπορείς!

Μετά το μπότοξ, έρχεται ΚΑΙ η αλλαγή χρώματος ματιών!

Θέλετε να αποκτήσετε γαλάζια μάτια; Τώρα, ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ μπορείτε!!! Επιστήμονας από τις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι ανέπτυξε μια τεχνική με λέϊζερ , κατά την οποία μπορεί να κάνει τα καστανά μάτια, γαλανά! Ο Αμερικανός ερευνητής αναφέρει ότι 20 δευτερόλεπτα θεραπείας με λέϊζερ μπορούν να καταστρέψουν την μελανίνη των ματιών και αυτά γίνονται σταδιακά γαλανά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορούν να ξαναγίνουν καφέ.

Βέβαια, για να προχωρήσει την… μελέτη του, ο Κ. Χόμερ ζητάει χρηματοδότηση ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ για να αγοράσει scanner με το οποίο θα μπορεί να συνεχίσει την μελέτη, αλλά γι’αυτό λίγοι νοιάζονται, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ συχνά χρησιμοποιούν τα μάτια τους ως «όπλο» για να πρωταγωνιστήσουν σε κάποια ταινία, να φωτογραφηθούν για κάποιο περιοδικό, ή να πάρουν οποιαδήποτε δουλειά. Και ενώ μέχρι σήμερα, γυναίκες και άνδρες σκέφτονταν ως επί το πλείστον το… μπότοξ, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται την πιθανότητα να αλλάξουν χρώμα στα μάτια τους! Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε και ο Αμερικανικός επιστήμονας, που μίλησε για την διαδικασία που ήδη εφαρμόζει πειραματικά και η οποία δεν κρατά περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα.

«Το λέϊζερ ενεργοποιεί την μελανίνη που υπάρχει στην επιφάνεια του ματιού. Χρησιμοποιούμε δύο διαφορετικές συχνότητες ώστε να απορροφηθούν από το σκούρο μέρος του ματιού και να μην υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η κόρη του ή κάποιο άλλο σημείο. Τις πρώτες ημέρες μετά την θεραπεία, η ίριδα γίνεται ακόμα πιο σκούρα και μέσα σε τρεις εβδομάδες αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γαλανού στο μάτι», δήλωσε ο επιστήμονας. Παρά το γεγονός ότι η ερευνητική ομάδα χαρακτηρίζει επαναστατική την θεραπεία αυτή. Μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας αναφέρει ότι είναι αποκρουστική.

Ήδη η είδηση έχει προκαλέσει τις πρώτες αντιδράσεις, καθώς ειδικοί από ολόκληρο τον κόσμο αναφέρ��υν ότι η μελανίνη που υπάρχει στην ίριδα είναι εκεί ακριβώς για να προστατεύει την κόρη και η καταστροφή της μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτα προβλήματα όρασης. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτό που κάνει και προτίθεται να το φτάσει μέχρι τέλους… (Πηγή: Ελεύθερος τύπος).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top