Απάτησε και χώρισε ο Clooney; Μάθε τι απαντά ο ίδιος!

Οργιάζουν οι φήμες για την σχέση του με την Stacy Keibler

Απάτησε και χώρισε ο Clooney; Μάθε τι απαντά ο ίδιος!

Πολύ ντόρος και σούσουρο μεγάλο έγινε για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον George Clooney και την Stacy Keibler και ο γόης του Hollywood αποφάσισε να μιλήσει για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να απάτησε και να χώρισε!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 52χρονος σταρ απαθανατίστηκε στο Λονδίνο με νέα συνοδό και, μάλιστα, τη στιγμή που η Keibler βρισκόταν στις Κάννες. Μάλιστα, δημοσιεύματα έλεγαν πως ο George και το μοντέλο από την Κροατία ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους.

«Το δημοσίευμα είναι εντελώς αναληθές και όλη η ιστορία κατασκευασμένη. Δεν κρατούσα κανενός το χέρι! Μην προσπαθείτε να πουλήσετε περιοδικά με το να δημιουργείτε σκάνδαλα που δεν υπάρχουν», διαμήνυσε μέσω της εφημερίδας «Daily Mail» ο ηθοποιός και ξεκαθάρισε το θέμα μία και καλή. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να κοιμόμαστε κι εμείς ήσυχοι βρε παιδί μου...

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μήνες ολόκληρους (από την απονομή τον Όσκαρ, τον περασμένο Φεβρουάριο, για την ακρίβεια) έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση ο George και η Stacy, με πηγές από το περιβάλλον τους να τονίζουν πως παραμένουν ζευγάρι κι ας έχουμε κάνει μαύρα μάτια για να τους δούμε μαζί!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top