Η Αγγελική Ηλιάδη μας δείχνει τα tattoos της!

Πότε έκανε το πρώτο της και ποιό είναι το τελευταίο της;

Η Αγγελική Ηλιάδη μας δείχνει ��α tattoos της!

Με σέξι διάθεση και τα τατουάζ της φάτσα – φόρα πόζαρε η Αγγελική Ηλιάδη, αποκαλύπτοντας ότι έκανε το πρώτο της κρυφά, αλλά και ποιό σχέδιο «χτύπησε» πιο πρόσφατα!

«Το πρώτο μου tattoo ήταν ένας ήλιος και ένα φεγγάρι στην πλάτη. Το “χτύπησα” όταν ήμουν 18 χρόνων στον Jimmy, στην Πλάκα. Το έκανα κρυφά από τους δικούς μου. Είχα δει την ξαδέρφη μου που είχε ήδη tattoo και τρελάθηκα», λέει η τραγουδίστρια στο περιοδικό «Inked».

iliadi.jpg

Όπως εξομολογείται, τρελαίνεται για τα τατουάζ με χρώμα, ενώ πρόσφατα «χτύπησε» μια νότα, έναν κεραυνό, μία κούπα και ένα σταυρό! «Για μένα τα tattoos είναι έκφραση. Τη στιγμή που με πιάνει να κάνω tattoo, αν δεν το κάνω, δεν θα αντέξω. Ετσι λειτουργώ εγώ και το προτιμώ. Όλα τα tattoos μου έχουν γίνει για κάποιο λόγο. Θέλω να θυμάμαι κάτι και να είναι μόνιμο πάνω μου», προσθέτει.

«Έχω ζοριστεί από την οικονομική κρίση. Τα πάντα στην Ελλάδα είναι πανάκριβα και ο μισθός του Έλληνα είναι πια εξευτελιστικός. Με αγχώνει η όλη κατάσταση και προσπαθώ να προσαρμοστώ», αναφέρει στην ίδια συνέντευξη η τραγουδίστρια, ενώ για την Eurovision λέει ότι την στεναχώρησε το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν αποκλείεται στο μέλλον να δοκιμάσει ξανά!

iliadi1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top