Εκτός και ο Νίνο από τη συναυλία με το ακριβό εισιτήριο!

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας

Εκτός και ο Νίνο από τη συναυλία με το ακριβό εισιτήριο!

Την απόφασή τους να μην εμφανιστούν στην Κύπρο στις 18 του μήνα γνωστοποίησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Νίνο, με αφορμή την τιμή του εισιτηρίου. Με επίσημη ανακοίνωση, η δισκογραφική εταιρεία των δύο καλλιτεχνών, «Spicy», έκανε γνωστή την αποχώρησή τους, τονίζοντας πως η συμφωνία που είχε γίνει προέβλεπε δωρεάν είσοδο για το κοινό!

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, μέσω της σελίδας της στο Facebook η Δέσποινα ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Πριν από λίγο, η δισκογραφική εταιρεία των δύο καλλιτεχνών, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρησή τους από το event, στην οποία αναφέρει: «η κίνηση της διοργανώτριας να διαθέτει στο κοινό, από τις 3 Νοεμβρίου, εισιτήρια των 50 ευρώ έκαστο εν αγνοία της “Spicy” αλλά και των καλλιτεχνών μας, ενώ μάλιστα η αρχική μας συμφωνία προέβλεπε ρητά τη δωρεάν είσοδο για όλους τους θεατές, συνιστά πρόδηλη αθέτηση των όρων της μεταξύ μας συνεργασίας και γι’ αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε τη συναυλία».

«Δεδομένης δε της εξαιρετικά δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε σαν εταιρεία αλλά και οι καλλιτέχνες μας προσωπικά, να συμμετάσχουν σε συναυλία με εισιτήριο τόσο υψηλού κόστους. Είναι άλλωστε άκρως δυσφημιστικό για τους καλλιτέχνες να παρουσιάζονται ότι δίνουν συναυλία με εισιτήριο ύψους 50 ευρώ παραγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων να απευθυνθούν στη διοργανώτρια εταιρεία και στα καταστήματα από τα οποία προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους προκειμένου να τα εξαργυρώσουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top