Κυβέρνηση με υπουργούς τον Ζουγανέλη και τον Χατζηγιάννη προτείνει ο Σ.Μπουλάς!!

"Είμαστε οικόπεδο, αποικία και παράγκα" λέει αγανακτισμένος

​Αγανακτισμένος και απογοητευμένος με τις πολιτικό-οικονομικές εξελίξεις εμφανίζεται ο ηθοποιός Σάκης Μπουλάς!

«Είμαστε οικόπεδο, αποικία και παράγκα» εξομολογείται ο καλλιτέχνης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική!

«Εγώ αποκλείεται να ήμουν σε οποιαδήποτε η κυβέρνηση. Ο Ζούγας θα ήταν πρόεδρος Δημοκρατίας και θα κρατούσε και κανά δύο υπουργεία , το Τύπου –Πληροφοριών και το Διαφώτισης μέσω Ειδικών σεμιναρίων. Τον Χατζηγιάννη τον κόβω να κρατούσε το Ανάπτυξης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ίσως και νέας γενιάς» προσθέτει με χιούμορ!!

Καλύτερα μόνος…

Ο κος Μπουλάς παραδέχτηκε πως είναι πιο εύκολο να είσαι εργένης από το να είσαι παντρεμένος, ενώ ομολόγησε πως το μεγαλύτερο πάθος του είναι οι γυναίκες!

Η μουσική και τα όνειρα ....

Παράλληλα,ο Σάκης Μπουλάς μίλησε για τη νέα μουσική παράσταση «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος» στην οποία πρωταγωνιστεί, για το νέο του τραγούδι αλλά και για τα όνειρα του!!

«Όταν μεγαλώσω θα θελα να παίξω στο θέατρο» εξομολογείται με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός, ενώ μιλά και για την άλλη μεγάλη του αγάπη το τραγούδι!

Ο κος Μπουλάς αναφέρεται και στην ανατρεπτική συνεργασία του με τον Γιώργο Μάγκα και τον Τζόνι Βαβούρα!

Όταν τον ρωτούν σε τι διαφέρει από τους δύο κυρίους… ο καλλιτέχνης με τον δικό του μοναδικό τρόπο απαντά: «Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να τους μοιάζω» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει «με τον Μάγκα με συνδέει το πάθος για τις γυναίκες και με τον Βαβούρα το πάθος για τα παλιά πράγματα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top