Σωκράτης Αλαφούζος: «Θα ήθελα να είμαι μαζί με την Άριελ, αλλά δε φτάνει να το θέλω μόνο εγώ»

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο STAR η ηθοποιός;

Σωκράτης Αλαφούζος: «Θα ήθελα να είμαι μαζί με την Άριελ, αλλά δε φτάνει να το θέλω μόνο εγώ»

​Όταν ο Σωκράτης Αλαφούζος πήρε διαζύγιο από την Βάσω Γουλιελμάκη για να είναι στο πλευρό της Άριελ Κωνσταντινίδη όλοι πίστεψαν οτι ο έρωτάς τους θα κρατήσει για πάντα! Δυο χρόνια μετά όμως ήρθε ο χωρισμός!

Λίγο μετά τη ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι και με το μονόπετρο στο χέρι η Άριελ Κωνσταντινίδη φαίνεται αποφασισμένη να μην κοιτάξει πίσω, παρόλο που ο Σωκράτης Αλαφούζος δείχνει τον έρωτά του..όπως μπορεί, ακόμη και με μηνύματα μέσω του fthis.gr. «Θα ήθελα να είμαι μαζί με την Άριελ, αλλά δε φτάνει να το θέλω μόνο εγώ».

Ούτε όμως με αυτό λύγισε η Άριελ Κωνσταντινίδη που αποκλειστικά στο STAR είπε πως «το τι λέμε σε μια συνέντευξη είναι τελείως διαφορετικό απο το τι λέμε μεταξύ μας. Αυτό ήθελε να πει. Εγώ δεν έχω να κάνω καμία δήλωση. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα ξημερώσει. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά όταν παίρνουμε κάποιες αποφάσεις είναι οριστικές. Ήταν κοινή μας απόφαση να χωρίσουμε και είμαστε μια χαρά, έτσι όπως είμαστε».

«Αγαπιόμαστε πολύ με την Άριελ. Αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπήρξαν στη σχέση μας, νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαστε και πάλι μαζί» δηλώνει ο Σωκράτης Αλαφούζος.

«Κανένας δεν ξέρει τα θέματα που είχαμε εμείς. Δεν είχαμε πια κοινούς στόχους! Τώρα είδα πόσο άμεσα μπόρεσα και πήρα το κουμάντο της ζωής μου, να μη με ορίζουν οι άλλοι, να ορίζω εγώ αυτό που θέλω», δηλώνει κατασταλαγμένη η ηθοποιός!

Και προσθέτει πως «δεν είναι θέμα διάθεσης, γιατί προσωπικά την έχω. Είναι και θέμα προσπάθειας. Υπήρξαμε μαζί, αγαπη��ήκαμε πολύ και το έχουμε δηλώσει. Δεν αποκλείω κάτι».

Εκείνος δεν το αποκλείει, ενώ εκείνη μοιάζει να πατάει γερά στα πόδια της. Έφυγε από το σπίτι όπου συγκατοικούσαν και θέλει να κάνει μια νέα αρχή!

Τέλος, η Άριελ δηλώνει πως «δεν μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι που έχει περάσει αγάπη, πάθος, ζούσαν μαζί, να τελειώνει χλιαρά και τόσο υπεράνω. Με τον Σωκράτη είχαμε μια ωραία σχέση, γεμάτη και ζωντανή. Έχουμε πάρει την ευθύνη μας και οι δυο. Συνεχίζουμε τη ζωή μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top