Στο πλευρό παιδιού με λευχαιμία η Catherine Middleton

Έλαμψε το πρόσωπό του μόλις είδε τη Δούκισσα του Cambridge

Σταθερά στα χνάρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα προχωρά η Catherine Middleton. Έτσι στη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους στην Ανατολή, William και Catherine επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Παίδων στη Μαλαισία.

middleton1.jpg


Εκεί η Catherine είχε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, όταν συνάντησε ένα 15χρονο αγόρι που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της λευχαιμίας.

middleton2.jpg


Όπως αποκάλυψε η μητέρα του μικρού Zakwan Anuar στην ίδια τη Δούκισσα του Cambridge, ο μικρός έχει χάσει κάθε ελπίδα για τη ζωή και τις περισσότερες μέρες τις περνά κλαίγοντας από τον αφόρητο πόνο.

middleton3.jpgΌταν όμως αντίκρισε την Catherine το πρόσωπό του φωτίστηκε και πάλι από χαρά, κάνοντας τη μητέρα του να δακρύσει από συγκίνηση, αφού είχε πολύ καιρό να δει το παιδί της χαμογελαστό.

middleton5.jpgΟ 15χρονος ήταν αποφασισμένος να γνωρίσει την Δούκισσα του Cambridge και μάλιστα είχε αναβάλει για ένα 24ωρο μια μετάγγιση αίματος που είχε προγραμματιστεί και θα του απάλυνε τον πόνο.

middleton6.jpg

Μάλιστα πριν από δύο μέρες είχε τα γενέθλιά του και η επίσκεψη της Catherine ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσε να πάρει. Ο Zakwan είπε στην Δούκισσα ότι είναι πολύ όμορφη, ενώ εκείνη του έγραψε μια κάρτα για τα γενέθλιά του, γεμάτη ευχές και πολλή αγάπη.

«Ήταν σαν η λευχαιμία να εξαφανίστηκε», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του μικρού.

Όταν η Catherine πρωτομπήκε στο δωμάτιο του Zakwan, εκείνος είχε αποκοιμηθεί στο αναπηρικό του αμαξίδιο, όμως μόλις άνοιξε τα μάτια της και την είδε ήταν πιο ζωηρός από ποτέ.

«Πρέπει να είναι πολύ γενναίος. Πονάς καθόλου; Είσαι ένα πολύ γενναίο αγόρι. Σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ που θέλησες να με δεις», του είπε και έβαλε το καλύτερό της χαμόγελο.

middleton7.jpgΜάλ��στα μαζί με τον William του ζωγράφισαν δύο ζωγραφιές που θα τις κρεμάσει στον τοίχο του δωματίου του.

Ο μικρός την ευχαρίστησε πολύ που πήγε να τον δει και οι δυο τους είπαν αντίο με μια ζεστή αγκαλιά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top