Επιστολή Τσακνή στον Δρογώση για… την Παπαχρήστου

Δεν σταματούν τα σχόλια οι δύο τραγουδιστές

Ε��ιστολή Τσακνή στον Δρογώση για… την Παπαχρήστου

Μία «μονομαχία» που μόλις άρχισε φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τα tweets που αντάλλαξαν πρόσφατα Διονύσης Τσακνής και Στάθης Δρογώσης, με αφορμή το θέμα της Βούλας Παπαχρήστου. Με επιστολή του σε ιστοσελίδα, ο Διονύσης Τσακνής απαντά στον συνάδελφό του!

Εκφράζοντας την εκτίμησή του προς τον Στάθη Δρογώση, ο Διονύσης Τσακνής στην επιστολή του αρχίζει το… «χώσιμο», λέγοντας μεταξύ άλλων πως «για κάποιους είναι εύκολο να δημιουργήσουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν, ή να δώσουν την κουτσομπολίστικη εκδοχή ενός ζητήματος που σίγουρα πρέπει να συζητηθεί, αλλά με άλλους όρους».

«Έγραψες, πως θα μπορούσες να συνυπογράψεις το άρθρο μου, αν δεν γνώριζες καλά, το πολιτικό και κοινωνικό παρελθόν της συγκεκριμένης αθλήτριας. Μπορεί να έχεις δίκιο. Συζητιέται η άποψή σου και σίγουρα, την υιοθετούν πολλοί. Υπάρχουν βέβαια και επιχειρήματα περί του αντιθέτου. Η αναγκαιότητα δηλαδή απεύθυνσης, σε κάποια παιδιά που κολακεύτηκαν απ’ την “κρυφή γοητεία του ναζισμού”, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο απ’ τον συνήθη της καταγγελίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τσακνής.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής, που έστειλε επιστολή στη Βούλα Παπαχρήστου μετά τον αποκλεισμό της λόγω του ρατσιστικού tweet, συμπληρώνει: «μπορεί, χωρίς να μασάμε τα λόγια μας να βοηθάμε κάποιους, μ’ ένα διαφορετικό τρόπο, να δουν και μια άλλη πλευρά των πραγμάτων. Δες το σα μια σπορά, που ίσως καταφέρει κάποτε να καρπίσει. Αλλά κι αν ακόμα, αυτό δεν συμβεί μαζικά, έναν και μόνο να κερδίσεις απ’ τα νύχια του φασισμού, (και δεν αναφέρομαι στην αποδέκτρια μόνο της επιστολής μου) πάλι κέρδος είναι»

«Δεν είμαι κάτοχος της απόλυτης αλήθειας, αλλά σίγουρα, λόγω της ιδιότητας του γιου μου ως επαγγελματία αθλητή, γνωρίζω τον τρόπο που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά», συνεχίζει ο Διονύσης Τσακνής και καταλήγει καλώντας τον Στάθη Δρογώση να γράψουν μαζί ένα άρθρο «για τον εκφασισμό της κοινωνίας με ιδιαίτερη αναφορά στη νεολαία, που είναι κάτι που μας αφορά και μας καίει και τους δυο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top