Ν. Αναδιώτης: «Έχω σωθεί από θαύμα τρεις φορές»

«Όλα είναι θέλημα Θεού»

Ν. Αναδιώτης: «Έχω σωθεί από θαύμα τρεις φορές»

Για τη σχέση του με το Θεό, την γυναίκα της ζωής του και τα λάθη του μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ότι τρεις φορές πήγε να χάσει τη ζωή του και σώθηκε από θαύμα.

«Έχω αισθανθεί το θαύμα στη ζωή μου. Πολλές φορές έχω έρθει σε απόγνωση και με την προσευχή όλα ξεπερνιούνται. Η ζωή μου σώθηκε τρεις φορές από θαύμα, σε τρία μεγάλα ατυχήματα. Έχω τρακάρει με το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν πιστεύω στην τύχη. Δεν ήμουν τυχερός. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη», λέει.

Παραδέχεται μάλιστα ότι στα δύο από τα τρία αυτά ατυχήματα ήταν αυτός ο κύριος υπεύθυνος και από τότε έβαλε μυαλό.

«Έπαψα να τρέχω, άρχισα να φοράω ζώνη. Ευχαριστώ πλέον για το καθετί που μου συμβαίνει», λέει.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι εξομολογείται συχνά.

«Η εξομολόγηση είναι το μεγαλύτερο θαύμα που βιώνω. Είναι από τα μεγαλύτερα μυστήρια που μπορείς να βιώσεις, ανά τακτά χρονικά διαστήματα», υποστηρίζει.

Ο Νίκος Αναδιώτης εξομολογήθηκε επίσης ότι η καλή του είναι η γυναίκα της ζωής του και ελπίζει να παντρευτούν μέσα στο 2012, ενώ λέει ότι ήταν μια γρήγορη αγάπη.

«Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήταν πάντως πολύ γρήγορη αγάπη. Ένας έντονος έρωτας κρύβει εγωισμούς και είναι ψυχοφθόρος. Η αγάπη τα καταπολεμά όλα αυτά. Οπότε προτιμώ να αγαπώ παρά να είμαι ερωτευμένος», τονίζει.

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για κάτι, εκείνος απαντά:

«Μετάνιωσα που δεν έγινα ποδοσφαιριστής. Θα ήθελα να το έχω προσπαθήσει περισσότερο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top