Στη Σκιάθο βρίσκονται Travolta και De Niro!

ΔΕΙΤΕ φώτο από τις κοινές τους διακοπές στο νησί!

Τις προηγούμενες ημέρες, σας είχαμε γράψει πως John Travolta και Robert De Niro, κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Ο Travolta στη Μύκονο, και ο De Niro στη Σαντορίνη.

Φαίνεται όμως πως κατενθουσιάστηκαν από τις ομορφιές της χώρας μας, και είπαν να κάνουν summer tour, μιας και παρέα με τις οικογένειες τους, βρέθηκαν στη Σκιάθο!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των ξένων tabloids, οι δυο ηθοποιοί απολαμβάνουν τις ομορφιές των Σποράδων, με τον De Niro να έχει κατέβει από το υπεροπολυτελές του κότερο, προκειμένου ν΄ανταμώσει τον Travolta με τη σύζυγο του.

Συντροφιά με πολλούς καλούς φίλους τους, και τις οικογένειες τους, χαλάρωσαν στο λιμάνι, με τον 58χρονο Travolta να δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος, κοιτώντας συνεχώς το κινητό του, μιας και το σκάνδαλο με όσους τον κατηγορούν πως είναι gay και «τα είχε» με τον πιλότο του, ενώ είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τους μασέρ του, είναι ακόμα νωπό.

Ο 68χρονος DeNiro από την άλλη, έδειχνε πιο χαλαρός, με πολλούς να τον θέλουν να έχει αναλάβει το ρόλο να παρηγορήσει τον πολύ καλό του φίλο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top