ΔΕΙΤΕ: Παρασκήνια από τις πρόβες για τα βραβεία MAD!

Πυρετώδεις προετοιμασίες για Ρουβά, Βανδή, Αδάμου-Onirama και Μαρτάκη!

ΔΕΙΤΕ: Παρασκήνια από τις πρόβες για τα βραβεία MAD!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα βραβεία MAD ξεκίνησε, και οι καλλιτέχνες ένας ένας ανεβαίνουν στη σκηνή για τις τελευταίες «πινελιές» στην εμφάνιση τους.

Λίγες μόλις ώρες πριν λάβει χώρα ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς, οι τραγουδιστές προετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου να τα δώσουν όλα στη σκηνή!

Σάκης Ρουβάς, Ήβη Αδάμου με Onirama, Δέσποινα Βανδή και Κώστας Μαρτάκης, ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο κλειστό του Tae Kwon Do προκειμένου να ετοιμαστούν για την τελική τους εμφάνιση.

Αν κρίνουμε μάλιστα από τις φωτογραφίες τους στις πρόβες, φανταστείτε τι έχει να γίνει στα «Mad Awards». Θα τα δώσουν… ΟΛΑ

Οι ίδιοι πάντως, αρνούνται να μας δώσουν πολλές λεπτομέρειες για το πώς θα εμφανιστούν στη σκηνή!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, μιλώντας στην κάμερα του Star, αποκάλυψε ότι «φέτος έχω ετοιμάσει κάτι παράξενο. Τα βραβεία MAD θα είναι πάρα πολύ ωραία!»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης από την άλλη, έδωσε λίγα περισσότερα στοιχεία για το ντουέτο του με την Ήβη Αδάμου:

«Θα είναι ένα ντουέτο, και θα έχει ένα ενδιαφέρον σκηνοθετικό εύρημα. Το MAD άλλωστε σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς και να κάνεις κάτι διαφορετικό!»

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, ήταν η πιο «σφίγγα» απ΄όλους. Το μόνο που είπε ήταν πως «ετοιμαζόμαστε για μια ωραία εμφάνιση! Θα τα δείτε όλα!»

Κάντε κλικ και δείτε το video...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top