Κινδυνεύει πάλι με ποινή φυλάκισης η Lindsay Lohan!

Οδηγούσε η ηθοποιός ή η βοηθός;

Κινδυνεύει πάλι με ποινή φυλάκισης η Lindsay Lohan!

Κι ενώ μέχρι τώρα η Lindsay Lohan είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως εξόφληση λογαριασμών, πρόστιμα και το σοβαρό πρόβλημα αποτοξίνωσης από τις ουσίες τώρα έρχεται αντιμέτωπη με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr,το «κακό» κορίτσι του Hollywood είχε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Πήγε μόνη της στο νοσοκομείο, ενώ το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια.

Κι όμως η Lindsay έστειλε στους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους μήνυμα πως δεν ή��αν εκείνη πίσω από το τιμόνι στο ατύχημα που έγινε στο Pacific Coast.

Όταν η αστυνομία πήγε στο νοσοκομείο και ρώτησε τους νοσοκόμους αν η Lohan οδηγούσε το αμάξι, εκείνοι απάντησαν καταφατικά.

Τώρα, οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως η Linds ψεύδεται, καθώς όντως βρισκόταν στο αμάξι που συνετρίβη και πως εκείνη οδηγούσε. Οι ψευδείς ομολογίες της όμως μπορεί να την οδηγήσουν ξανά στη φυλακή, καθώς παραβιάζει το νόμο.

Ακόμα, πολλοί είναι οι μάρτυρες που την είδαν με τα μάτια τους ν�� οδηγεί το μαύρο πολυτελές όχημα της και να έρχεται σε σύγκρουση με τη νταλίκα. Λίγα λεπτά αργότερα, ισχυρίζονται πως βγήκε από τη θέση του συνοδηγού πρώτα η βοηθός της και έπειτα εκείνη, πράγμα ύποπτο!

Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τα ψέματα της Lohan; Μήπως ευθύνεται εκείνη για το ατύχημα , έτρεχε υπερβολικά, οπότε και δεν θέλει να το παραδεχτεί;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top