Samantha Fox για τους Έλληνες: «είναι άδικο αυτό που συμβαίνει»

Mήνυμα συμπαράστασης από την τραγουδίστρια, που βρίσκεται στη χώρα μας

Samantha Fox για τους Έλληνες: «είναι άδικο αυτό που συμβαίνει»
Για την αγάπη της για τους Έλληνες μίλησε η Samantha Fox, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα υποστήριξης και αισιοδοξίας για την δύσκολη κατάσταση που περνάμε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και sex symbol των ‘80s βρίσκεται στην χώρα μας, καθώς θα κάνει δύο εμφανίσεις σε γνωστό club της Χαλκιδικής.

«Τα ελληνικά μου δεν είναι καλά, αλλά μπορώ να σας πω “ευχαριστώ” και σας αγαπώ», είπε η Samantha Fox στην κάμερα του Star που την καλωσόρισε στη χώρα μας.

Ενθουσιασμένη που βρίσκεται στην Ελλάδα, η 46χρονη σταρ τάχθηκε στο πλευρό μας: «είναι άδικο αυτό που συμβαίνει στους Έλληνες. Ήρθα στην Ελλάδα πριν τα Χριστούγεννα και γνωρίζω την κατάσταση από τότε. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο για καμία χώρα να περνάει κάτι τέτοιο».

«Προσεύχομαι να έρθει ένα τέλος σε όλο αυτό και να βρεθεί μια λύση», συνέχισε η Samantha Fox, που γνωρίζει καλά τα προβλήματα καθώς έχει συγγενείς στην Ελλάδα.

Με τις μεγάλες της επιτυχίες και την μπάντα της, η γνωστή τραγουδίστρια υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ενώ, σε ερώτηση για τις πλαστικές, η ίδια ξεκαθάρισε πως νυστέρι δεν την έχει ακουμπήσει ακόμα: «είμαι πολύ τυχερή που έχω την ευλογία να έχω αυτό το σώμα. Να αρχίζω να αλλάζω το πρόσωπό μου; Όχι! Φοβάμαι να πάω ακόμα και στον οδοντίατρο», είπε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top