Αιχμές Κελέτση για τον ανασχηματισμό: Έφυγα για τα ομόφυλα ζευγάρια  

Απάντηση Κυβέρνησης:  Έφυγε για λόγους αναποτελεσματικότητας!    

Στον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον οποίο δεν υπερψήφισε, απέδωσε ο μέχρι σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Κελέτσης το γεγονός ότι δεν παρέμεινε στο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.   

Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης

Συγκεκριμένα, ο κ. Κελέτσης, αφήνει αιχμές για την αποχώρησή του από το κυβερνητικό σχήμα, σε ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία αναφέρει

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα».

 

Να σημειωθεί ότι κ. Κελέτσης απείχε από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια αλλά και ότι ήταν «μητσοτακικός» από τα φοιτητικά του χρόνια, έχοντας διατελέσει και συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού και πατάρα του σημερινού πρωθυπουργού Κωνστατίνου Μητσοτάκη. 
   

Επίθεση από άμβωνος κατά βουλευτή της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

 

Απάντηση κυβερνητικών πηγών για τον ισχυρισμό Κελέτση ότι έφυγε λόγω του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια

 

Σκληρή ήταν πάντως η απάντηση κυβερνητικών πηγών στον βουλευτή Έβρου, καθώς επισημαίνουν: 

Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης

«Κάνει λάθος ο κύριος Κελέτσης. Έφυγε για λόγους αναποτελεσματικότητας. Η στάση του στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν αποτέλεσε κριτήριο. Απόδειξη η τοποθέτηση στην κυβέρνηση των κύριων Γκιουλέκα, Καραγκούνη και Γκίκα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top