Metron Analysis: Σταθερά τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ και «ντέρμπι» με το ΚΚΕ!       

Αυξήθηκε η διαφορά με την οποία υπολείπεται του ΠΑΣΟΚ    

Δημοσκόπηση της Metron Analysis: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ / Bίντεο από MEGA

Νέες απώλειες καταγράφονται για τον ΣΥΡΙΖΑ, στη δημοσκόπηση που διενήργησε η Metron Analysis για το MEGA σε πανελλαδικό δείγμα 1.303 ατόμων το διάστημα 22 με 28 Νοεμβρίου 2023. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι πλέον υπάρχει «ντέρμπι» για την τρίτη θέση με το ΚΚΕ!    

Metron Analysis: Στο 21,9 % η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου

Η ΝΔ εξακολουθεί να προηγείται με μεγάλη διαφορά και το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμ.α 

Συγκριτικά με τον Οκτώβριο, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει επιπλέον 1,8% και φθάνει το 10,2% στην πρόθεση ψήφου. Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει 1,6% συγκριτικά με τον Οκτώβριο και φθάνει στο 12,2%. Κέρδη 0,5% καταγράφει και η ΝΔ, φθάνοντας στο 30,5%.


Στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά της ΝΔ από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ είναι 22,9 μονάδες. Η ΝΔ συγκεντρώνει 38,2% , οριακά κάτω από τα ποσοστά των εκλογών του Ιουνίου ενώ το ΠΑΣΟΚ ξεπερνά τα ποσοστά του κατά 3,5 μονάδες φθάνοντας το 15,3%.

Metron Analysis:  Εκτίμηση ψήφου

Metron Analysis:  Εκτίμηση ψήφου

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την διάσπαση υπολείπεται του εκλογικού ποσοστού του χάνει 5,1% από το εκλογικό του ποσοστό τον Ιούνιο συγκεντρώνοντας ποσοστό 12,7%. Εντυπωσιακή είναι η άνοδος του ΚΚΕ που φθάνει το 11,5% από 7,7% που κατέγραψε στις εθνικές εκλογές καθώς παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετακινούμενων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top