Στις Βρυξέλλες ο Στέφανος Κασσελάκης

Με ποιους θα συναντηθεί και γιατί

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Διήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με την ευρω-ομάδα του κόμματος. 

Ανδρουλάκης  - Κασσελάκης: Τι συμφώνησαν για τις υποκλοπές      

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πολιτικής συντάκτριας Ειρήνης Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τους τέσσερις από τους έξι ευρωβουλευτές που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για την οικονομία και το κράτος δικαίου, θα έχει μια σειρά επαφών με Ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως ο Επίτροπος Οικονομίας Paolo Gentiloni, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους κοινοβουλευτικών ομάδων της Αριστεράς, των Πράσινων και των Σοσιαλιστών, στους οποίους ανήκει ο πρόεδρος της Επιτροπής Libe, που εξετάζει το θέμα των υποκλοπών.

Εκείνο που τονίζουν από την Κουμουνδούρου είναι οτι ο κύριος Κασσελάκης επιχειρεί να χτίσει γέφυρες με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, όπως προέκυψε και κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ώστε να ξαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση για μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top