Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές»

Σε εξέλιξη η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου

Ο Κασσελάκης επέστρεψε στην Ελλάδα. Στη σκιά των διαγραφών η συνεδρίαση / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες αφού επέστρεψε από την Αμερική. Κατά τη συζήτησή τους, ο κ. Τσακαλώτος φέρεται να του ζήτησε να πάρει πίσω τις διαγραφές στελεχών που ανακοίνωσε με ανάρτησή του.

Ο Κασσελάκης επέστρεψε στην Ελλάδα - Στη σκιά των διαγραφών η συνεδρίαση

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσακαλώτος φέρεται να ζήτησε από τον κ. Κασσελάκη να αναιρέσει τις διαγραφές των κ. Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη που ανακοίνωσε προχθές μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να ζήτησε «πειθαρχία» των μελών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ: «Θέλω πειθαρχία στα ΜΜΕ στις εμφανίσεις σας και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό» ανταπάντησε, κατά πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης.

«Είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο. Νομίζω ότι ήταν σε παρά πολύ καλό κλίμα.Του εξήγησα, όμως ότι, για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να υπάρχει καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές», δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος μετά τη συνάντησή τους.

Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εξέλιξη η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου η σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε ο πρόεδρο του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνεδρίαση μετέχουν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Ρένα Δούρου.

H σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης - Έφη Αχτσιόγλου / Φωτογραφίες Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Έφη Αχτσιόγλου - Θεοδώρα Τζάκρη / Φωτογραφίες Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Η συνεδρίαση λαμβάνει χώρα στον απόηχο της απόφασης του προέδρου να παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα. Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ πριν από δύο ημέρες η κ. Αχτσιόγλου σε κοινή δήλωση με τους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο ζήτησαν σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και επίσπευσή του Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 23-25 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top