Μέγαρο Μαξίμου: Πυρετός συσκέψεων για τα θέματα της καθημερινότητας   

Το περιστατικό στη  Ρόδο και τα ζητήματα της Υγείας στο προσκήνιο   

Το περιστατικό με εργαζόμενο στη Ρόδο απασχόλησε  τη συνάντηση που είχε νωρίτερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ρόδος: «Αρνήθηκα να δουλέψω γι΄αυτόν και με ξυλοκόπησε», λέει θύμα στο Star

Όπως μετέδωσε ο  πολιτικός αναλυτής του Star Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, για το μπαράζ επαφών του πρωθυπουργού, το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι παρά το καλοκαιρινό σκηνικό, οι κυβερνητικές προτεραιότητες δεν κάνουν διακοπές, εξού και ο κ. Μητσοτάκης δρομολογεί μία σειρά συσκέψεων μέχρι θέματα της καθημερινότητας. 

Την πόρτα του Μαξίμου πέρασε γύρω στις 5 μ.μ. ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, όποιος έχει αναλάβει την δύσκολη αποστολή της ψηφιοποίησης της Παιδείας. Στις 6 μ.μ. έφτασε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας υπό τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου, με τον κ. Γεωργιάδη να έχει ήδη κάνει πρεμιέρα με παρεμβάσεις για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας σε τουριστικούς προορισμούς. 

Βουλή: O παλαιότερος βουλευτής στον κόσμο είναι Έλληνας!

Τι θα συζητήσουν Μητσοτάκης- Μ. Χρυσοχοΐδης στο Υπουργείο Υγείας 

Αύριο το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο υπουργείο Υγείας, όπου θα έχει συνάντηση με το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την υπόλοιπη ηγετική ομάδα, καθώς η υγεία είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες στη δεύτερη κυβερνητική θητεία του, με άμεσο στόχο την δρομολόγηση προσλήψεων και την μείωση του χρόνου απόκρισης του ΕΚΑΒ. Τέλος την Παρασκευή θα βρεθεί στο υπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας, που θα δει τον Βασίλη Κικίλια με θέμα τον αντιπυρικό σχεδιασμό. 

Την Πέμπτη η ομιλία κ. Μητσοτάκη στις προγραμματικές δηλώσεις

Την Πέμπτη, πάντως, ο κ. Μητσοτάκης θα ανοίξει τη συζήτηση για τις Προγραμματικές Δηλώσεις στη Βουλή με μια ομιλία-πυξίδα για την κυβερνητική στρατηγική του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top