Μητσοτάκης: Στήριξη σε συνταξιούχους μέχρι να σβήσει η προσωπική διαφορά

Επανέλαβε τη δέσμευση για αύξηση μισθών κατά 25%  

Μητσοτάκης Παραμυθιά
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε στην Παραμυθιά για μισθούς και συντάξεις (φωτογραφία Ευρωκίνηση/ Γ. Ευσταθίου)   

Την κεντρική του δέσμευση να αυξήσει μισθούς και συντάξεις για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα την επόμενη 4ετία επικαιροποίησε από τη Παραμυθιά, όπου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και δεσμεύθηκε εκ νέου ότι θα συνεχίζει να στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους έως ότου σβήσει η προσωπική διαφορά. 

Τρία νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ελευσίνα

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε, μάλιστα, την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για «εμπαιγμό της νέας γενιάς» με αφορμή την εξαγγελία της περί κατάργησης της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Προειδοποίησε εκ νέου ότι ο κίνδυνος σχηματισμού μίας κυβέρνησης ανάμεσα στον κ. Τσίπρα τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Βαρουφάκη δεν είναι απίθανο σενάριο και επέμεινε πως η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και στιβαρότητα στην ηγεσία της.

Η ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Παραμυθιά

Η ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στην Παραμυθιά (φωτογραφία Γ. Ευσταθίου/ Ευρωκίνηση)  

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει στις δημοσκοπήσεις λόγω Predator!   

Τι είπε ο Μητσοτάκης από την Παραμυθιά 

Ο πρωθυπουργός τόνισε συγκεκριμένα από την Παραμυθιά, στη σχετική αναφορά του για μισθούς και συντάξεις:  

«Τώρα η κεντρική μου δέσμευση απέναντί σας είναι ότι θα αυξήσω τους μισθούς και τις συντάξεις για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Μπορούμε να αυξήσουμε τους μισθούς μέχρι 25%. Τον κατώτατο μισθό θα τον πάμε στα 950 ευρώ, το μέσο μισθό στα 1.500 ευρώ.

Μητσοτάκης στο Star: Αύξηση μισθών για όλους και μείωση φόρων  


Και βέβαια, για τους συνταξιούχους μας, αυτούς που έπεσαν θύμα της μεγάλης «σφαγής» Κατρούγκαλου, εσείς ξέρετε πολύ καλά ότι για πρώτη φορά είδαν αυξήσεις στις συντάξεις μετά από 12 χρόνια, αλλά ξέρετε επίσης ότι εμείς ήμασταν αυτοί που είπαμε ότι και την αδικία με την προσωπική διαφορά θα έρθουμε να τη διορθώσουμε. Και θα εξακολουθούμε να στηρίζουμε τους συνταξιούχους, εκείνους που δεν είδαν αύξηση, έως ότου η προσωπική διαφορά σβήσει.

Συνταξιούχοι: Επιστροφή αναδρομικών έως 3.300 ευρώ σε όλους

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά -επαναλαμβάνω, φίλες και φίλοι- πρέπει η χώρα να συνεχίσει να αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από την Ευρώπη. Και εδώ στην Ήπειρο έχουν ήδη γίνει πολύ σημαντικά αναπτυξιακά βήματα. Είναι μια Περιφέρεια, η οποία έχει τη δυνατότητα διακριθεί σε πολλούς τομείς».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top