Ανδρουλάκης: «Θέλουν να τελειώσουν το ΠΑΣΟΚ»

Ο Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ περνά στην αντεπίθεση

Στην  αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης που περιοδεύει στα Γρεβενά. Σε μια προσπάθεια να αποφύγει το πολιτικό πρεσάρισμα που δέχεται το τελευταίο  διάστημα από τη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι θέλουν να εξαφανίσουν το ΠΑΣΟΚ.  

Τσίπρας: Με επιθετική τακτική πλέον σε Ανδρουλάκη - Κουτσούμπα - Βαρουφάκη

«Το μόνο που θέλουν, είναι να τελειώσουν το ΠΑΣΟΚ και όχι να συνεργαστούν μαζί του. Τις ψήφους μας θέλουν, για να συνεχίσουν τα αμετανόητα παιχνίδια τους. Γι’ αυτό στείλτε μήνυμα Αλλαγής. Η δημοκρατική παράταξη επανήλθε ως πρωταγωνιστής για να κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πρακτικές του μίσους, της διχόνοιας και της απαξίωσης» δήλωσε ο Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Μητσοτάκης στο Star: O Ανδρουλάκης έχει εμμονή μαζί μου

Κουτσούμπας: όχι στα διλήμματα και τους εκβιασμούς

Να απορρίψουν τα  εκλογικά διλήμματα και τους προεκλογικούς εκβιασμούς των μεγάλων κομμάτων κάλεσε τους πολίτες  ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Στις εκλογές της  21η Μαΐου μπορoύμε να τρομοκρατήσουμε αυτούς που τρομοκρατούν τον λαό μας , να αχρηστέψουμε τα διλήμματα, όλους τους εκβιασμούς τους, να  σκεφτούμε και να επιλέξουμε αυτή τη φορά με βάση τα δικά μας συμφέροντα» ανέφερε ο Γ.Γ του ΚΚΕ. 

Πυρά κατά πάντων από Ελληνική Λυση και Μέρα 25

«Τρομοκράτες είναι τα 3 κόμματα τα οποία  κυβέρνησαν, ουσιαστικά πτωχεύσαν τη χώρα και σήμερα ο ελληνικός λαός  πελαγωμένος και θα έλεγα κονιορτοποιημένος …αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα» ισχυρίστηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Πρέπει να  πω  ότι  έχουν μεγαλύτερη φαντασία από μας όταν πρόκειται να διαστρεβλώνουν. Γιατί ο  Γκαίμπελς είναι στο DNA τους» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top