Τσίπρας: Με επιθετική τακτική πλέον σε Ανδρουλάκη - Κουτσούμπα - Βαρουφάκη

Πού αποσκοπεί η νέα τακτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας: Πιο επιθετική γραμμή πλέον απέναντι στις ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Στην Πρέβεζα μιλά απόψε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα ακολουθεί μια πιο επιθετική γραμμή απέναντι στις ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

To πρώτο αλλά άτυπο… ντιμπέιτ Μητσοτάκη – Τσίπρα   

Όπως ανέφερε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Αλέξης Τσίπρας εξαπολύει πλέον καθημερινά επιθέσεις κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, του Δημήτρη  Κουτσούμπα και του Γιάνη Βαρουφάκη, όχι όμως προς την κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ, του Κομμουνιστικού Κόμματος και του ΜέΡΑ25, αλλά προς  τις ηγεσίες τους.  

Ανδρουλάκης: «Δεν μέτρησα το πολιτικό κόστος, μετράω το εθνικό συμφέρον»

Αφορμή για την κόντρα με τον Ν. Ανδρουλάκη είναι ότι αμφισβητεί το δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να αποτελεί πυρήνα της σύγχρονης προοδευτικής παράταξης με όσα λέει το ο κύριος Ανδρουλάκης για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την παρακαταθήκη του. 

Τσίπρας:Tο πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση

Από την άλλη «ξεπληρώνει» ουσιαστικά τις επίμονες αρνήσεις στήριξης από τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον  Γιάνη Βαρουφάκη σε μια «προοδευτική κυβέρνηση». Για αυτό άλλωστε βλέπουμε να υποχωρεί το σενάριο για κυβέρνηση με ανοχή και να αναδεικνύεται περισσότερο η αναγκαιότητα να είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει κυβέρνηση με το τρίτο κόμμα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top