Εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα στέλνει ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια, θα ζητήσω αποζημίωση»

Εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα θα στείλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει. Το ‘πε χθες και σε μια ομιλία, το ‘πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 FM.

Εκλογές 2023: Τι ώρα θα μάθουμε το αποτέλεσμα την Κυριακή 21 Μαΐου

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ μετά από περιστατικά σε επιχείρηση, που επισκέφτηκε ο κ. Γεωργιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, όπου ο ιδιοκτήτης φαίνεται να συστήνει στους υπαλλήλους του να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.

Σάλος με δήλωση του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 για πιθανό νέο κλείσιμο τραπεζών

Ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στο περιστατικό, κατηγόρησε τον υπουργό για απευθείας αναθέσεις στον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης επιχείρησης.

 

«Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

«Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιεσδήποτε δουλειές σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο, τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές, που με κάλεσε στην εταιρία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Δημοσκόπηση: Κοντά στην αυτοδυναμία η ΝΔ στις δεύτερες κάλπες

«Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top