Εύα Καϊλή: Το «μοιραίο» λάθος και τα μηνύματα στο κινητό της

Πώς θα «χτίσει» την υπερασπιστική της γραμμή

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε ότι η Εύα Καϊλή έχει στην κατοχή της μηνύματα, τα οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, προκειμένου να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή. Ωστόσο, υπάρχει και ένα «μοιραίο» λάθος που φαίνεται ότι έκανε στην πρώτη συζήτησή της με τους αστυνομικούς.

Qatargate: Έδωσε ονόματα στη 10ωρη απολογία του ο σύντροφος της Εύας Καϊλή

Στην πρώτη συζήτηση με τους αστυνομικούς η Εύα Καϊλή είχε πει πως έβλεπε συχνά χρήματα στο δωμάτιο του σπιτιού που έμενε με τον Τζόρτζι. Μάλιστα, φέρεται να έδωσε τη βαλίτσα με τις χιλιάδες ευρώ στον πατέρα της, ώστε να φύγουν τα χρήματα από το σπίτι, των οποίων, όπως ισχυρίζεται, δε γνώριζε την προέλευση. 

Για όλα αυτά θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ενώπιον των Βέλγων δικαστών.

Η Εύα Καϊλή ισχυρίζεται ότι έχει μηνύματα που δείχνουν ότι η ευρωπαίοι ηγέτες γνώριζαν για όσα έγιναν στο Κατάρ

 Η Εύα Καϊλή είχε πει πως έβλεπε συχνά χρήματα στο δωμάτιο του σπιτιού που έμενε με τον Τζόρτζι / Φωτογραφία αρχείου Intime

Εύα Καϊλή: Τα μηνύματα στο κινητό της που θα «χτίσουν» την υπεράσπισή της

Η ίδια πάντως μέσα από τις φυλακές Χάρεν όπου κρατείται επιμένει στην αθωότητά της μέσω του συνηγόρου της, με πρώτο επιχείρημα ότι δεν είχε ανάγκη να δωροδοκηθεί. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star του Άρη Λάμπου, έει αυτή τη στιγμή στο κινητό της, όπως ισχυριζεται, γραπτά μηνύματα sms και μηνύματα whatsapp από την πρόεδρο του ευρωπαικού κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων, τα οποία υποστηρίζει πως αποδεικνύουν ότι όσα έλεγε για το Κατάρ ήταν σύμφωνα με τη γραμμή των ευρωπαϊκών θεσμών. 

Θεωρεί ότι αυτά τα μηνύματα αποτελούν σημαντικό στοιχείο για την υπερασπιστική της γραμμή, ώστε να αποδείξει ότι λειτουργούσε με βάση την ευρωπαϊκή ατζέντα και δεν είχε σηκώσει δικό της μπαϊράκι για να βγάλει μαύρο χρήμα. 

Προφανώς θα χρησιμοποιήσει αυτά τα μηνύματα στην απολογία της στις 22 Δεκεμβρίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top