Τσίπρας στην Καστοριά: Δε μυρίζει απλά εκλογές, μυρίζει πολιτική αλλαγή  

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον πυροβολισμό σε 16χρονο  

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Καστοριά (Video Star) 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής της Κστοριάς.  «Η δική σας συμμετοχή εδώ στην Καστοριά εμένα μου λέει ότι δεν μυρίζει απλά εκλογές, μυρίζει αλλαγή, έρχεται η πολιτική αλλαγή», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους κατοίκους της Καστοριάς που πήγαν να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του κατά την περιοδεία του στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Τσίπρας: Όρος επιβίωσης για τη Δυτική Μακεδονία η μείωση του ΕΦΚ

 

Επίσκεψη Τσίπρα στην Καστοριά:  φωνή απόγνωσης από τους πολίτες για την ενεργειακή κρίση 

Φωνή απόγνωσης από τους κάτοικους της Καστοριάς, για το κόστος της ενέργειας,  που όπως είπαν στον κ. Τσίπρα παραδίνουν ακόμη και τα κλειδιά τους σπιτιού τους «σε όσους δεν ξέρουν τι θα πει 9 μήνες χειμώνας». 

Κόντρα και για την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου 

Ο Αλέξης Τσίπρας επέκρινε του χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, ενώ «καυγάς»  ξέσπασε με την κυβέρνηση με φόντο την υπόθεση του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.  

«Αν κλέβεις τα σπίτια των ανθρώπων μέσω των τραπεζών και των funds μπορεί να γίνεις και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Αν όμως κλέψεις 20 ευρώ βενζίνη μπορεί να βρεθείς με μια σφαίρα στο κεφάλι» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να απαντήσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου: «Η δήλωση αυτή είναι ο ορισμός του λαϊκισμού και της αθλιότητας σε λίγες λέξεις». 

Οικονόμου για Τσίπρα: Ο ορισμός του λαϊκισμού και της αθλιότητας

Κάλεσμα Α. Τσίπρα και στους ψηφοφόρους της ΝΔ 

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Καστοριά

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Καστοριά

Με στόχο να πολιορκήσει παραδοσιακά «γαλάζια κάστρα», ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε και στους ψηφοφόρους της ΝΔ:  
«Θα τους πούμε ότι αυτοί δεν εκπροσωπούν τις δικές σας αξίες και ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά αφήνοντας πίσω την αδικία, τη ρεμούλα, την κλεψιά».  

Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός είχε πλήρη εικόνα για τις υποκλοπές

Σε διακαναλική συνέντευξη σε τοπικά μέσα ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για το θέμα των υποκλοπών.  «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο ο πρωθυπουργός να μην είχε πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβαινε» υποστήριξε.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top