Μαρκόπουλος: Τι απαντά σε δημοσίευμα πως χτύπησε γυναίκα-βουλευτή στην ΕΡΤ

«Είναι ψεύδη, απλώς υπήρξε έντονη διαφωνία»

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Κατηγορηματικά διαψεύδει τις πληροφορίες από δημοσίευμα εφημερίδας πως χτύπησε γυναίκα – βουλευτή ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, μετά από εμφάνισή τους σε εκπομπή της ΕΡΤ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως υπήρξε έντονη διαφωνία με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, και τίποτα παραπάνω και δηλώνει πως διεκδικεί «πλήρη ανασκευή του ψεύδους».

«Φυγή προς τα εμπρός» αναζητά η ΝΔ με περιοδείες και ομιλίες Μητσοτάκη 

«Ο Μαρκόπουλος πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα βουλευτή μέσα σε κανάλι – Επεισόδιο όταν έκλεισαν οι κάμερες», γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, η οποία, ωστόσο, – όπως αναφέρει ο «γαλάζιος» βουλευτής – μέσα στο κείμενο αναφέρει πως «παρολίγον να πιαστούν στα χέρια».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως υπήρξε έντονη διαφωνία με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, και τίποτα παραπάνω - Στη φωτογραφία η αναφορά της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο

«Επίπεδο ελληνικής δημοσιογραφίας: «Στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα Δημοκρατία «αποκαλύπτει» πως δήθεν «πιάστηκα στα χέρια με γυναίκα βουλευτή». Δηλαδή υπονοεί πως τη χτύπησα, προφανώς για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να σχηματιστεί εις βάρος μου εικόνα σεξιστικής και βίαιης σωματικής επίθεσης που φυσικά ποτέ δεν υπήρξε. Στις μέσα σελίδες γράφει «παρολίγον να πιαστούν στα χέρια»!!!! Στον τίτλο βεβαιώνει δηλαδή επίθεση κι εντός του ρεπορτάζ λέει άλλα», αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος.

 

«Η δυσφήμιση σε όλο της το μεγαλείο. Μια δυναμική διαφωνία με την Ευαγγελία Λιακούλη τη βάπτισαν επίθεση και βιαιοπραγία. Ντροπή. Προφανώς και ποτέ δεν συνέβησαν όσα βίαια περιγράφονται, η διαφωνία ήταν έντονη, όμως αμιγώς λεκτική και φυσικά διεκδικώ πλήρη ανασκευή του ψεύδους», καταλήγει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top