Ο Λοβέρδος παίζει ντραμς και δηλώνει έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός

Τι θα έλεγε στα παιδιά του αν ήθελα να παίξουν σε ριάλιτι

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος με φόντο τα αγαπημένα ντραμς του.

Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στον Alpha, το τελευταίο εξάμηνο κάνει ντραμς και «γεμίζω ορισμένες ώρες της εβδομάδας με κάτι εκτονωτικό».

«Ασχολούμαι με τη μουσική, δεν το κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου» είπε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε ότι, μετά την πορεία που έχει διαγράψει στην πολιτική, έχει τις ικανότητες για να γίνει πρωθυπουργός: «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ».

Υπόθεση Novartis: Ομόφωνη απαλλαγή για τον Ανδρέα Λοβέρδο

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στον Τόλη Βοσκόπουλο, τον «ήρωά μου στη μουσική», όπως τον χαρακτήρισε: «Είχαμε πει να κάνουμε μία συνάντηση αλλά δεν την κάναμε. Είπαμε να την κάνουμε σε έναν χρόνο, πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα ζει για πάντα. Κάναμε πολλές φορές συζητήσεις και μου είχε πει "θα ήθελα να σε έχω γιο". Μου έμεινε ο αγαπησιάρικος λόγος του γιατί δεν ήταν γλυκός, ήταν μάγκας ο Τόλης».

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκίνησή της για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο ίδιος τόνισε πως λατρεύει τον ελληνικό κινηματογράφο, αποκαλύπτοντας πως «ακόμα και στις ομιλίες μου στη Βουλή έχω χρησιμοποιήσει ατάκες από τον ελληνικό κινηματογράφο, από τις ομιλίες».

Ο Άδωνις, η personal trainer και η «σκληρή» καταγγελία των γυμναστών

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο έχει παίξει αρκετές φορές τένις.

«Άμα δεν ξέρετε τον Γεωργιάδη, δεν μπορείτε να καταλάβετε... Είναι πολύ δυνατός κάνει 2.000 push ups. Eίναι ασυγκράτητος, έχει τόση ενέργεια που μια φορά, κατά τον αγώνα τένις, έπεσε σε μια κολώνα», είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι έλεγε στα παιδιά του, εάν του αποκάλυπταν ότι θέλουν σε συμμετέχουν σε παιχνίδι ριάλιτι, είπε: «Αν τα παιδιά μου θέλουν να πάνε σε ριάλιτι, δεν τα δεσμεύω, είπε ο κ. Λοβέρδος. Ωστόσο, με χιούμορ, πρόσθεσε πως θα τους έκανε έναν μορφασμό, εννοώντας «είστε στα καλά σας;».

 Τέλος, αναφορικά με το πιο «τρελό» ρουσφέτι που του έχουν ζητήσει: «Απατημένος σύζυγος μου είχε ζητήσει να μεταθέσω τον εραστή της γυναίκας του εκεί που θα πάνε, για να μην τον αφήσει για τον εραστή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top