Αλέξης Τσίπρας: Με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο Ηρώδειο

Στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου για τον Νίκο Ξυλούρη

Αλέξης Τσίπρας - Μπέτυ Μπαζιάνα

Τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο Νίκο Ξυλούρη, παρακολούθησαν χθες στο Ηρώδειο ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ο Σταύρος Ξαρχάκος -σε μία βραδιά αφιερωμένη στον «Αρχάγγελο της Κρήτης», Νίκο Ξυλούρη- υποδέχθηκε στη σκηνή την οικογένεια Ξυλούρη και συγκεκριμένα τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη.

Μαζί τους ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος και η Ηρώ Σαΐα, οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια που έχει τραγουδήσει ο Νίκος Ξυλούρης.

Το «παρών» έδωσαν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αλέξης Τσίπρας: Στο Ηρώδειο με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Τσίπρας και Μπαζιάνα στο Ηρώδειο

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα με τη σύζυγο του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη, Ουρανία Μελαμπιανάκη Ξυλούρη / Φωτογραφία NDP

Mετά το τέλος της συναυλίας, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν στα παρασκήνια για να μιλήσουν με τον Σταύρο Ξαρχάκο και με τους τραγουδιστές που ερμήνευσαν τα τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη.

«Στο Ηρώδειο, για μία βραδιά αφιερωμένη στον Αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη, με τον μουσικό τρόπο του μεγάλου μας Σταύρου Ξαρχάκου» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top