Σκληρή κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για άρθρο κατά της Ελλάδας στους NYT

Οικονόμου σε Τσίπρα: Μην εκτίθεστε, ο ίδιος κατήγγειλε το 2020 τη χώρα

Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε στον απόηχο του άρθρου γνώμης στους New York Times.

Το άρθρο το υπογράφει ο δημοσιογράφος Αλεξάντερ Κλαπ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων, με τίτλο: «The rot at the heart of Greece Is now clear for everyone to see» («Η σήψη στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή σε όλους»).

Παρακολουθήσεις: Την Παρασκευή η «μάχη» των αρχηγών στη Βουλή

«Η διαφθορά και οι συγκρούσεις συμφερόντων που δεσμεύτηκε να ξεριζώσει ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά και, από πολλές απόψεις, φαίνεται ότι έχουν γίνει πιο βαθιές», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς», σχολίασε, επικαλούμενος το άρθρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οικονόμου σε Τσίπρα: Μην εκτίθεστε, ο ίδιος δημοσιογράφος κατήγγειλε το 2020 τη χώρα

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί τη θέση της εφημερίδας.

Συναγερμός για Έβρο: Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τη φύλαξη των συνόρων

Επεσήμανε, παράλληλα, ότι ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για τη χώρα προκειμένου να πλήξει την κυβέρνηση.

«Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση, ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα «σημαία», είναι ο ίδιος που το Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της», έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Άρθρο Αλεξάντερ Κλαπ το 2020

Το άρθρο του δημοσιογράφου Αλεξάντερ Κλαπ το 2020, με το οποίο κατήγγειλε την Ελλάδα διεθνώς για τα γεγονότα στον Έβρο
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top