Η Ανδριανή αποκαλύπτει το παρασκήνιο της viral φωτογραφίας με τον Μητσοτάκη

Τι είπε η 26χρονη εργαζόμενη για το στιγμιότυπο με τον πρωθυπουργό

Κυριάκος Μητσοτάκης viral φωτογραφία

Τον γύρο της Ευρώπης έχει κάνει η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με μια εργαζόμενη κοπέλα στην Καλαμάτα, που της κρατάει τα χέρια και την κοιτάει στα μάτια. Η ίδια αποκάλυψε τι συζήτησε με τον πρωθυπουργό και σχολίασε τη φωτογραφία που έγινε viral.

Μέχρι τις Βρυξέλλες έφτασε η φωτογραφία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία απεικονίζεται να κρατάει τα χέρια μιας εργαζόμενης κοπέλας και να κοιτάζονται κατάματα, ενώ συνομιλούν. Η εν λόγω φωτογραφία έγινε viral στα social media μέσα σε λίγα λεπτά από τη δημοσίευσή της, ενώ σχολιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο και από τη γνωστή σατιρική στήλη της βελγικής εφημερίδας «The Brussels Times», «Le Chou News», η οποία έγραφε: «Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας  ερωτεύτηκε στην τοπική του πιτσαρία».

 

Η Ανδριανή μιλά για τη φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η 26χρονη Ανδριανή που εργάζεται σε ιταλικό εστιατόριο με φρέσκα ζυμαρικά στην Καλαμάτα, μίλησε στα "Νέα" και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό που έγινε viral.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο Πρωθυπουργός περπατούσε στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου και συνομιλούσε με τους κατοίκους. Η ίδια βρισκόταν μέσα στο μαγαζί και έκανε προετοιμασίες, όταν πέρασε απ' έξω ο κ. Μητσοτάκης. Τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν, του ζήτησε να μπει μέσα να βγάλουν μια φωτογραφία και ο ίδιος δέχθηκε με χαρά.

«Γενικά είμαι παιδί αυθόρμητο με χιούμορ. Αυτό το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν. Καθώς περνούσε απέξω ο Πρωθυπουργός, είπα "έλα εδώ να βγάλουμε μια φωτογραφία". Δεν ξέρω αν με άκουσε, πάντως μπήκε μέσα, με ρώτησε πώς με λένε, του απάντησα "Ανδριανή", μου είπε "είχα κι εγώ μια θεία Ανδριανή", ε, και από εκεί και πέρα κάναμε πλάκα και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία», είπε η 26χρονη.

Κυριάκος Μητσοτάκης viral

Η φωτογραφία του πρωθυπουργού με την εργαζόμενη κοπέλα στην Καλαμάτα - Intime News / Παπαμήτσος Δημήτρης

Σχολιάζοντας τη φωτογραφία, η ίδια αποδίδει τη ζεστασιά που αποπνέει στο γεγονός ότι η ίδια είναι αυθόρμητη και ότι ο πρωθυπουργός τη συμπάθησε.

Μάλλον με συμπάθησε επειδή είμαι αυθόρμητο παιδί. Μου άφησε καλή εντύπωση, ήταν καλός, άνετος να μιλήσει με τον κόσμο...

«Όταν έμαθα ότι η φωτογραφία έγινε viral, γελούσα και ακόμα γελάω με ό,τι γράφουν. Έχει γίνει χαμός, με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνα, μου κάνουν ερωτήσεις προσωπικές, κάτι που εγώ δεν το θέλω. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Εντάξει, Οk, ανέβηκε μια φωτογραφία, έγινε viral, μέχρι εκεί», πρόσθεσε το κορίτσι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top