Η βόλτα του Πλεύρη στην Αθήνα με τη γοητευτική σύζυγo και τα παιδιά του

Casual εμφάνιση για τον υπουργό Υγείας

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη σύζυγό του, Λένα Παπαθεολόγου, και τα δύο παιδιά τους, έκανε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Υγείας ήταν χαλαρός και ευδιάθετος, με casual εμφάνιση, φορώντας τζιν και μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και μπουφάν.

Κρατούσε την κόρη του, Νίκη, αγκαλιά, η οποία κοντεύει… να τον φτάσει στο ύψος.

Πλεύρης με σύζυγο και παιδιάΠλεύρης με σύζυγο και παιδιά

Ο υπουργός Υγείας ήταν χαλαρός και ευδιάθετος, με casual εμφάνιση, φορώντας τζιν και μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και μπουφάν / Πηγή φωτογραφιών: NDP

Η γοητευτική σύζυγός του φορούσε μαύρο σακάκι, midi φούστα και μποτάκια, ενώ είχε δίπλα της τον μικρό Κωνσταντίνο.

Όπως έχει πει ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του, γνωρίζονταν με τη σύζυγό του από πριν γίνουν ζευγάρι, «αλλά δυστυχώς ήμασταν με άλλους ανθρώπους».

Πλεύρης με σύζυγο και παιδιά Πλεύρης με σύζυγο και παιδιά

Η γοητευτική σύζυγός του, Λένα Παπαθεολόγου, φορούσε μαύρο πλατό, midi φούστα και μποτάκια, ενώ είχε δίπλα της τον μικρό Κωνσταντίνο / Πηγή φωτογραφιών: NDP

«Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια και αν κάτι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί ό,τι κι αν γίνει! Όταν τελείωσα με τις υποχρεώσεις του μεταπτυχιακού, που έκανα, και επέστρεψα στην Ελλάδα, βρεθήκαμε στην ίδια παρέα. Τότε φαίνεται πως ήταν το κατάλληλο timing», είχε δηλώσει.
Πλεύρης σύζυγο

Ο Θάνος Πλεύρης με τη σύζυγό του σε παλαιότερο στιγμιότυπο / Πηγή φωτογραφίας: Instagram

O κ. Πλεύρης είναι μαζί με τη σύζυγό του 18 ολόκληρα χρόνια, εκ των οποίων τα 13 παντρεμένοι.

Πλεύρης σύζυγο

Ο κ. Πλεύρης και η κυρία Παπαθεολόγου ειναι ζευγάρι 18 ολόκληρα χρόνια, εκ των οποίων τα 13 παντρεμένοι / Πηγή φωτογραφίας: Instagram

Μετά από σχόλια στο διαδίκτυο, σχετικά με τη μη χρήση μάσκας, ο κ. Πλεύρης έκανε σχετική τοποθέτηση στο twitter, όπου τονίζει πως η οικογενειακή βόλτα είχε γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν δεν είχαν ληφθεί τα νέα μέτρα, παραθέτοντας μάλιστα και δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ», στο οποίο είχαν δημοσιευθεί.

Παράλληλα, κάνει λόγο για fake news από κύκλους της αντιπολίτευσης, που ήθελαν να παρουσιάσουν τον ίδιο και την οικογένειά του ως μη τηρούντες τα μέτρα προστασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top