Έβρος: Οπλίτες και στελέχη του Ελληνικού Στρατού «φυλάνε Θερμοπύλες»

Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως «μοχλό» πίεσης προς την Ευρώπη

Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί και πάλι το μεταναστευτικό ως «μοχλό» πίεσης προς την Ευρώπη. Οι προσπάθειές του, όμως, βρίσκουν «τοίχο». Η Ελλάδα θωρακίζει τα σύνορά της: με στρατό έτοιμο για όλα στον Έβρο και επενδύσεις στρατηγικής σημασίας στο ακριτικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.  

Τουρκία: Ο λαός πεινάει και ο Ερντογάν μιλά για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο

Οπλίτες και στελέχη του Ελληνικού Στρατού «φυλάνε Θερμοπύλες». Οχυρώνουν τα σύνορά μας από τις υβριδικές επιθέσεις που κατά καιρούς επιχειρεί να εξαπολύσει ο Ερντογάν με «όχημα» το μεταναστευτικό. Ο πρωθυπουργός του κόβει τη φόρα και λέει αλήθειες που «πονούν» για τον Μάρτιο του 2020. 

Όπως λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαστε συνεπείς στην αμυντική και διπλωματική μας πολιτική. Μια πολιτική που όχι μόνο μας έκανε περήφανους σε Έβρο και Αιγαίο, αλλά βάζει σφραγίδα ειρήνης στην περιοχή». 

Παράλληλα, μετατρέπουμε το ακριτικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σε «Σούδα του Βορρά». Όλο και πιο συχνά Αμερικανοί κομάντος θα φεύγουν από την νέα τους «αφετηρία» για νατοϊκές ασκήσεις στα Βαλκάνια. Και ενώ εμείς επενδύουμε στην θωράκισή μας, ο Ερντογάν προετοιμάζει τον λαό του για πείνα! 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top