Στο πολεμικό ναυτικό το πλοίο «Αίας»

Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Μήνυμα αποτροπής για κάθε επίδοξο επιβουλέα»

Ηχηρά μηνύματα στην Άγκυρα, έστειλε η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας από τη Λευκωσία, όπου σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή μετακομιδής των λειψάνων 7 Ελλήνων ηρώων της Κύπρου, παρουσία των συγγενών τους. Αν κι έχουν περάσει 47 χρόνια, η πληγές του ,Αττίλα,  παραμένουν νωπές. 

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη βία κατά των γυναικών

Μάτια υγρά... δάκρυα που δεν λένε να στερέψουν όσα χρόνια κι αν περάσουν... 

Οι συγγενείς των 7 Ελλήνων αγωνιστών της Κύπρου παρακολουθούν την επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στη Λευκωσία, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. 

Η συγκίνηση τους καταβάλλει. Ακουμπούν την -"ντυμένη" με την γαλανόλευκη- οστεοθήκη και καταρρέουν... 

«Το πύρωμα της καρδιάς σας και το αίμα που καταθέσαμε με τη θυσία σας καταδεικνύει τη μεγαλοσύνη του Έθνους μας» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Στο πολεμικό ναυτικό το πλοίο «Αίας» 

47 χρόνια μετά τον "Αττίλα", η Τουρκία εξακολουθεί να παίζει τον ρόλο του ταραξία στην περιοχή. Μήνυμα αποτροπής στέλνει το Πολεμικό μας Ναυτικό που διαρκώς "θωρακίζεται".

Σήμερα το πλοίο υποστήριξης «ΑΙΑΣ» εντάχθηκε στο στόλο μας. 


«Είμαι βέβαιη ότι ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα θα εκπληρώσουν το καθήκον τους ακέραιο» δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Παναγιωτόπουλος: Μήνυμα αποτροπής για κάθε επίδοξο επιβουλέα 


«Διαδραματίζει ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και δύναμη αποτροπής για κάθε επίδοξο επιβουλέα και αντίπαλο» τόνισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Αρχηγός ΓΕΝ για πολεμικό ναυτικό «Ανάχωμα στον υπερφίαλο αναθεωρητισμό» 

«Στιβαρό βραχίονα της διπλωματικής μας πολιτικής και αδιαπέραστο ανάχωμα σε κάθε μορφής υπερφίαλο αναθεωρητισμό» τόνισε ο αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης. 

Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: «Επιθετική συμπεριφορά και κυρώσεις ή αποκλιμάκωση και διάλογος» 


Κάλεσμα στην Τουρκία να εγκαταλείψει τον δρόμο των προκλήσεων, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Washington Post: 

« Εάν η Τουρκία σταματήσει την επιθετική της συμπεριφορά, υπάρχει περιθώριο να καθίσουμε στο τραπέζι και να λύσουμε τις διαφορές μας» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top