Ο κύβος ερρίφθη: Ο Γ. Παπανδρέου έβδομος υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Η ανάρτηση για την επέτειο της νίκης του ΠΑΣΟΚ «φωτογραφίζει» υποψηφιότητα

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι τελικά ο έβδομος υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Οι άλλοι υποψήφιοι όμως, θα συνεχίσουν κανονικά τον αγώνα τους.

ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητά του

Την πρόθεσή του να μπει στην κούρσα διαδοχής του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου στον Νίκο Ανδρουλακη, με τον οποίο συνομίλησε σήμερα μέσω Skype. 

Γ. Παπανδρέου: Κατεβαίνω γιατί θέλω να μεγαλώσω την παράταξη

Προάγγελος της υποψηφιότητας του Γ. Παπανδρέου ήταν η ανάρτησή του για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981 στην οποία έκανε λόγο για «αφετηρία νέων αγώνων».  

Γιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση για την υποψηφιότητά του

 

Πέντε «μνηστήρες» δεν αποσύρουν την υποψηφιότητά τους 

Οι 5 από τους 6 μνηστήρες για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ( Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, ξεκαθάρισαν στον πρώην πρωθυπουργό πως δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν το «δαχτυλίδι» και να βγουν εκτός κούρσας. Μόνο ο Βασίλης Κεγκέρογλου φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις, τονίζοντας πως θα αξιολογήσει τυχόν νέα δεδομένα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης Κεγκέρογλου

«Είμαι εδώ στο Καλέτζι, δίπλα από τον ανδριάντα του Ανδρέα Παπανδρέου για να στείλω ένα μήνυμα νίκης και αναγέννησης. Στις 5 Δεκεμβρίου σφραγίζουμε το εισιτήριο για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα» διαμήνυσε από την ιστορική «κοιτίδα» της οικογένειας Παπανδρέου στην Αχαΐα o Ανδρέας Λοβέρδος.      

«Είμαι εδώ για να εκφράσω τη νέα γενιά και γιατί πιστεύω ότι η παράταξη χρειάζεται ένα restart,  μια νέα αρχή, αξιακή, κοινωνική, πολιτική, η οποία θα χτίσει πάνω σε όσα δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια η ηγεσία της Φώφης Γεννηματά» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης.  

Η Φώφη Γεννηματά, που συνεχίζει να δίνει με αξιοπρέπεια τη μάχη της στον «Ευαγγελισμό», έστειλε μήνυμα ενότητας, με αφορμή τη σημερινή επέτειο».

Αιχμηρό σχόλιο για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Βασική προϋπόθεση για να κάνει κανείς πολιτική είναι να διατηρεί τη σοβαρότητά του» δήλωσε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top