ΚΙΝΑΛ: Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητά του

Το αποκάλυψε πρώην υπουργός της κυβέρνησής του - Γιατί σήμερα η ανακοίνωση

Ο Γιώργος Παπανδρέου κρατούσε μέχρι τώρα κλειστά τα χαρτιά του για το αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αλλά όπως τελικά αποκάλυψε στενή συνεργάτης του επί πολλά χρόνια, ο πρώην πρωθυπουργός πιθανόν να ανακοινώσει και σήμερα ακόμα την υποψηφιότητά του, κατά το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη.

ΚΙΝΑΛ: Ανακατεύει την τράπουλα η παρέμβαση Παπανδρέου

«Δεν έχει καμία αγωνία να κατοχυρώσει τον εαυτό του στο Κίνημα Αλλαγής. Θεσμικά συνάντησε τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που είναι γραμματέας και του είπε πως πηγαίνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων και αν θα μπορούσε να έχει την άδεια να τους συναντήσει», είπε η πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου για τον ίδιο, Κατερίνα Μπατζελή.

Η ίδια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας το βράδυ της Κυριακής (17/10) εκτίμησε ότι ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. «Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι ιστορική, όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να ενδυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς» είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπατζελή.

Επιπλέον, η σημερινή ημερομηνία δεν είναι τυχαία. Ήταν 18 Οκτωβρίου 1981, πριν ακριβώς 40 χρόνια, όταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδισε για πρώτη φορά τις εκλογές και γινόταν κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top