Ράλλυ Ακρόπολις 2021: O Μητσοτάκης έδωσε την εκκίνηση     

«Το Ράλλυ Ακρόπολις ήρθε για να μείνει» δήλωσε ο πρωθυπουργός 

Την εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2021 κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης έδωσε συμβολικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Ζακ Ντοντ. 

Μητσοτάκης Ράλλυ Ακρόπολις 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις 2021 κάτω από την Ακρόπολη

Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Αδιάβατο το κέντρο – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Ακολούθησε η ειδική διαδρομή του αγώνα αυτοκινήτου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο Σύνταγμα.          

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα του WRC μετά από αρκετά χρόνια και συνέδεσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την προσπάθεια για οδική ασφάλεια.  

Ράλλυ Ακρόπολις: Πώς θα κινηθούν Μετρό και Τραμ την Πέμπτη 09/09 

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:  

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να φέρουμε πίσω το Ράλλυ  Ακρόπολις. Το Ράλλυ Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Οι Έλληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και το πόσο ταυτισμένοι είναι με το Ράλι Ακρόπολις. Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση και είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια και είναι το σωστό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top