Μητσοτάκης για Βοσκόπουλο: Ανεπανάληπτος, έζησε όπως τραγούδησε

«Σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική»

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: "ανεπανάληπτος", όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι», τονίζει ο πρωθυπουργός.

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

«Η σκέψη μας, στην οικογένειά του», καταλήγει.

Γεννηματά: Η μοναδική φωνή του σφράγισε μια ολόκληρη εποχή

«Τραγούδησε τα πάθη και τον έρωτα αυθεντικά και λαϊκά, όπως τα ζούσε», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της στο twitter για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι έχασε έναν γνήσιο εκφραστή του. Η μοναδική φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή. Τραγούδησε τα πάθη και τον έρωτα αυθεντικά και λαϊκά, όπως τα ζούσε. Γι' αυτό και αγαπήθηκε τόσο πολύ. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

ΚΚΕ για Βοσκόπουλο: Άφησε το δικό του «ανεπανάληπτο» ίχνος

«Άφησε με την παρουσία του και τις χαρακτηριστικές ερμηνείες του το δικό του “ανεπανάληπτο” ίχνος», αναφέρει το ΚΚΕ.

«Γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1940 στην Κοκκινιά, ο Τόλης Βοσκόπουλος, άφησε με την παρουσία του και τις χαρακτηριστικές ερμηνείες του, αρχικά στον κινηματογράφο και από το 1968 και μετά στο τραγούδι, το δικό του "ανεπανάληπτο" ίχνος. Συνεργάστηκε με μεγάλους συνθέτες, ερμήνευσε αξέχαστες επιτυχίες και κέρδισε την λατρεία του κόσμου, τον οποίο πάντα σεβόταν, όπως όλοι οι αυθεντικοί λαϊκοί καλλιτέχνες» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος. Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τόλη Βοσκόπουλου», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top