Τρεμόπουλος για κορωνοϊό: Στη ΜΕΘ έχασα την επαφή με την πραγματικότητα

«Πέρασα τρεις πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια και έχασα 20 κιλά»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του Μιχάλη Τρεμόπουλου για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και την πολύμηνη μάχη, που έδωσε.

Όπως είπε ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, ήταν διασωληνώμενος επί 22 ημέρες.

«Ξεκίνησε με έναν απλό βήχα. Τη δεύτερη μέρα έκανα το τεστ και βρέθηκα θετικός. Συνέχισε με πυρετό, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι' αυτό θέλησα να πάω στο νοσοκομείο», είπε, μιλώντας στο Open, και πρόσθεσε: «Με έβαλαν στη ΜΕΘ και έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Όταν συνήλθα είχα ήδη περάσει τρεις πνευμονίες και νεφρική ανεπάρκεια. Εξαντλήθηκε ο οργανισμός. Έχασα πάνω από 20 κιλά, κιλά μυϊκής μάζας».

Κρούσματα σήμερα: Κάτω από 100 στην Αττική - Μόλις 21 στη Θεσσαλονίκη

«Τώρα είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να ξαναμάθω να περπατώ. Δεν μπορώ να σταθώ, δεν έχω δυνάμεις», σημείωσε.

Ο ίδιος στέλνει σαφές μήνυμα προς όλους, και ειδικά όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του κορωνοϊού, τονίζοντας πως «ο ιός υπάρχει και είναι φονικότατος».

Ο κ. Τρεμόπουλος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή ένα βίντεο, που τον δείχνει να εξέρχεται από τη ΜΕΘ COVID, το οποίο συνόδεψε και με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α’ και Β’) του νοσοκομείου “Παπανικολάου” μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος.Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό.Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες. Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει).«Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!’, είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου. Και έτσι θα συνεχίσω…», τόνισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top