Εμβολιάστηκε με AstraZeneca και η υφυπουργός Εργασίας, Μαρία Συρεγγέλα

«Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω για το Πάσχα»

«Το πιο καλό εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου

Με το εμβόλιο της AstraZeneca εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Μαΐου η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα.

«Σήμερα, ήρθε η σειρά μου να εμβολιαστώ με την πρώτη δόση του AstraZeneca. Το εμβόλιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω για το Πάσχα, για μένα, την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες μου», δήλωσε η ίδια στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, μετά τον εμβολιασμό της.

Φοράμε μάσκα και μετά το εμβόλιο; Τι απαντούν οι ειδικοί

Η κυρία Συρεγγέλα ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου, όπου έκανε το εμβόλιο, «που με αφοσίωση, επαγγελματισμό και δύναμη, δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας».

Εμβολιάστηκε με ΑstraZeneca η Δόμνα Μιχαηλίδου

«Όλοι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το δύσκολο χρόνο, που περάσαμε, λόγω της πανδημίας. Γι' αυτό, με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς την "Ελευθερία", εμβολιαζόμαστε», σημείωσε.

Παράλληλα, προέτρεψε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, λέγοντας πως «μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία, θα μπορούμε να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας και να νιώσουμε και πάλι ελεύθερες και ελεύθεροι».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου οι υφυπουργοί Εργασίας και Δικαιοσύνης, Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιώργος Κώτσηρας, αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top