Με κορωνοϊό τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Δημήτρης Μαρκόπουλος - Τι είπε στο Star

Με κορωνοϊό τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Τι είπε στο Star ο Δημήτρης Μαρκόπουλος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας νοσούν από κορωνοϊό.

Κρούσματα σήμερα: Πόσα κατέγραψαν Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ένας είναι ο βουλευτής Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ οι άλλοι δύο είναι ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου και ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς που βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Κορωνοϊός: 1.165 νέα κρούσματα - Στους 477 οι διασωληνωμένοι ασθενείς

Όσον αφορά τον κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο βρίσκεται τα τελευταία δυο 24ωρα στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκε θετικός την περασμένη Πέμπτη και εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου με έντονη δύσπνοια. Αν και ειναι 46 ετών και δεν πάσχει από υποκείμενο νόσημα, περνάει τον κορωνοϊό πιο βαριά από τους άλλους δυο βουλευτές δύο βουλευτές.

Ο ίδιος ο βουλευτής, μιλώντας στο Star, είπε για την περιπέτεια της υγείας του: «Είμαι ένας άνθρωπος 46 ετών, υγιέστατος, δεν έχω καπνίσει ποτέ και παρά ταύτα, έχω διπλή πνευμονία. Είμαι 11 ημέρες σε καθεστώς πλήρους ταλαιπωρίας. Έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά. Στο δέκατο και το ενδέκατο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή η ασθένεια».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top