Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο και κατάδυση

Στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης

Το μήνυμα ότι παραμένει ετοιμοπόλεμος και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση έστειλε ο 59χρονος στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ (Γενικό Επιτελείο ΕθνικήςΆμυνας) έκανε άλμα με αλεξίπτωτο και κατάδυση στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε κατάδυση

Το μήνυμα ότι παραμένει ετοιμοπόλεμος και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση έστειλε ο 59χρονος στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος / Πηγή φωτογραφίας: ΓΕΕΘΑ

Συγκεκριμένα, ο κ. Φλώρος στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης συμμετείχε σε θαλάσσιο άλμα στατικού ιμάντα από Ελικόπτερο  Chinook CH – 47D και σε συντήρηση ικανότητας βατραχανθρώπου, μαζί με προσωπικό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Νέα Περάμου Αττικής.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε κοπή βασιλόπιτας

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, κόβει τη βασιλόπιτα στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» / Πηγή φωτογραφίας: ΓΕΕΘΑ

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» έκοψε τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Μονάδων του.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την πτώση με αλεξίπτωτο και την κατάδυση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top