Η απάντηση Κουρτάκη - Παπαχρήστου για την αγωγή του Τσίπρα

Κουρτάκης: Προτείνω για μάρτυρα τον Παπαγγελόπουλο

Τσίπρας Κουρτάκης

Τη δικής τους απάντηση, μέσω του twitter, έδωσαν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Κουρτάκης και ο Γιώργος Παπαχρήστος, στην αγωγή του Αλέξη Τσίπρα εναντίον τους, με την οποία ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ για τις αναφορές για το εξοχικό, που νοικιάζει στο Σούνιο.

«Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά 1 εκ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία και ο Δικηγόρος που επέλεξε. Είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο», έγραψε ο κ. Κουρτάκης στο twitter.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας έκανε αγωγή για δημοσιεύματα για το εξοχικό στο Σούνιο

«Πάντως ούτε στο βιογραφικό δεν λέει την αλήθεια ο Αλέξης Τσίπρας. Στην πρώτη παράγραφο διαβάζω, στην αγωγή του, ότι είναι βουλευτής από το 2012. Υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα που είχε εκλεγεί το 2009. Αυτά παθαίνει κανείς όταν βρίσκει τσάμπα δικηγόρο», σημειώνει ο ίδιος.

«Υπάρχει εξήγηση γιατί ο Τσίπρας αναφέρει ότι εξελέγη βουλευτης το 2012. Θέλει να ξεχάσει τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια του πρώτου μνημονίου, το Go back κυρία Μέρκελ, την προαναγγελία ότι θα κάνει τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλη και όλα όσα έλεγε μέχρι την κωλοτούμπα», καταλήγει ο κ. Κουρτάκης.

 

«Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνει, αλλά με εκβιασμούς,απειλές, εκφοβισμούς και αγωγές δεν πρόκειται να πείσει την κοινωνία», τονίζει ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top