ΝΔ για το σπίτι Τσίπρα στο Σούνιο: «Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες!»

Τι απάντησε  στην ανακοίνωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ενοίκιο

Αλέξης Τσίπρας

«Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες!» σχολίασε ειρωνικά η ΝΔ για το ενοίκιο στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, σχετικά με την ανακοίνωσή του ότι πληρώνει ενοίκιο 500 ευρώ.

Η απάντηση Τσίπρα για σπίτι σε Σούνιο: Πληρώνω 500 ευρώ τον μήνα

«Ο κ.Τσίπρας ύστερα από 3 μέρες σιωπής εδέησε να μιλήσει για τη βίλα στο Σούνιο. Μας λέει λοιπόν ότι νοικιάζει ένα σπίτι 142 τετραγωνικών, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, σε οικόπεδο ενός στρέμματος, μπροστά στη θάλασσα με 500 ευρώ τον μήνα! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης ξόδεψε 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για ανακαίνιση προκειμένου να «μπαίνει μέσα» ουσιαστικά με αυτό το χαμηλό ενοίκιο των πεντακοσίων ευρώ. Δηλαδή ξόδεψε 20.000 + ΦΠΑ τώρα για να εισπράξει 18.000 σε τρία χρονια και να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ. Οταν μάλιστα είχε βάλει πωλητήριο στη βίλα έναντι 1.200.00 ευρώ!» αναφέρει επίσης η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.  

Μαίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων για Τσίπρα και τη βίλα στο Σούνιο 

Η Πειραιώς καταλήγει σε επικριτικό τόνο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:  

«Αν τη διαπραγμάτευση για τη βίλα την ειχε κάνει στις Βρυξελλες θα είχαμε γλιτώσει και το τρίτο μνημόνιο. Ποιόν νομίζετε ότι κοροιδεύετε κ. Τσίπρα; Αυτά τα παραμύθια δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top